AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Sistem gereksinimleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 09/08/2004 :  22:00:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Doom 3 yazısını yazarken (arada reklamımızda olsun) aklıma takıldı. Son zamanlarda çıkan oyunlardaki yüksek sistem gereksinimleri ve kaliteli grafikler bu vebenzeri oyunların puanlamasında artı olarakmı yer almalı yoksa bu bir olumsuzlukmu?
Hali hazırda neredeyse oyuna ekran kartı çıkartılır hale geldiğimizi düşünürsek böyle bir olayın doğrumu yoksa yanlışmı olduğunu bulmamız daha kolay olur diye düşünüyorum... peki ama sizin görüşleriniz neler ??????

superior
Üye

Turkey
İleti 215

İletim - 09/08/2004 :  23:10:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yakında 2048 MB Geforce 13 filan demeye başlarız herhalde . bence doğru, piyasa sürekli gelişiyor oyun kalitesi arttıkça ekran kartı gereksinimi de artıyor. bi de bedava olsa keşke....
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 09/08/2004 :  23:31:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hımm, bence; bunun nesi yanlış olabilir ki? Teknoloji ilerliyor, hem de durmadan... E dolayısıyla bunun hayatımızdaki herşeye etki etmesi çok doğal, bunun içinde bilgisayarlar ve oynadığımız oyunlarda var.

Bunun dışında tabi ki bunların bir artı sayılması lazım, e öyle olmayacaksa versinler bize 10 sene öncenin grafiklerine ait oyunu oynayalım... Sonuçta ne olursa olsun her zaman çıtayı daha yükseklere taşımak için çaba içersinde olan oyun veya donanım yapımcıları işin içine emeklerini de olabildiğince koyuyorlar ki bunları bir çırpıda kenara atmak doğru olamaz herhalde.

A tabi sürekli yükselen sistemler, bizim de cebimizi sürekli delmekte denilebilir . Gerçi ben P3 sistemim ile güzel bir şekilde devam etmekteyim ama daha Doom 3'ü alamadım bakalım nolacak halimiz?..
Sayfanın En Üstüne Git

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 15/08/2004 :  13:46:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunların gelişmesi madden bizim için kötü ama oynanabilirlik açısından iyi.
Gün gelecek oyunların sinema filmlerinden farkı kalmayacak.İşte o zaman ne olacak asıl merak ettiğim o?

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 15/08/2004 :  14:39:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamamen eksi puan!

Yeni teknolojiyi kullanıyor olmak ve avantajlarından faydalanmak güzel birşey elbette, ama "zor" bir olay değildir. Aynı oyunu daha mütevazi sistemlerde de çalıştırabilmek ve kayda değer sonuç alabilmek esas zor olan konudur.

Bu "tamamen" objektif değerlendirici konumudur. Çeşitli yorumcular dikkatli incelenirse yüksek sistem isteyen oyunların eksi hanelerinde bu konu genelde işlenmiştir...

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000