AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Teflon CD
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

isocan
Üye

İleti 19

İletim - 10/08/2004 :  18:55:18  Bilgileri Göster  isocan için bir AOL İletisi Gönder  isocan için bir ICQ İletisi Gönder  isocan için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bu teflon cd ler için daha dayanıklı derin çiziklerden filan etkilenmez diyorlarnekadarı doğrudur bilmem eğer doğrusunu bilen varsa söylemekten çekizmesin ve diğer cd lerle arasındaki farkları da merak ediyorum lütfen açıklarsanız sevinirim

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 11/08/2004 :  03:09:26  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Teflon lafı ülkemize nereden geldi bilmiyorum ama o doğru bir laf değil. İngilizcesi Spindle olan o diskler, çizilmeye karşı daha dayanıklılar. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama kendim deneyip gördüm. Aralarındaki diğer farkları bilmiyorum fakat Internet'ten araştırıp bulabilirsin.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 11/08/2004 :  13:28:43  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
teflon lafını kim koydu ben de çok merak ediyorum. ama bu CD ler diğerlerinden daha dayanıklı oldukları kesin. çünkü alt tabakadaki plastik yapı farklı bir malzemeyle kaplanmış. ve biraz daha kalın bir yapıya sahip. bu sebeple diğerlerine göre daha az çiziliyorlar. çizilseler bile yine okunabiliyorlar. tabi çok derin çizikler hariç

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 11/08/2004 :  18:15:44  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Peki bu plastik malzeme CDnin okunmasını zorlaştırmıyor mu
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 11/08/2004 :  20:03:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bildiğim kadarıyla hayır, bende kullanıyorum bu "teflon" tava bozması şeylerden. hoş ama ama cd nekadar dolu göremiosun bakınca..ayrıca oldukça da kaliteli oluyo bunlar. Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 17/08/2004 :  11:19:27  Bilgileri Göster  OCTANE için bir ICQ İletisi Gönder  OCTANE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bencede teflon cdler teflon tavalar gibidir.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000