AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Rock'n Coke ve 50cent!Bu ne yaman çelişki!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 28/08/2004 :  14:11:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bab tamam adamlar istediini getirir de sende ısrarla 50 cent daha ii diosun! bizde ikisi de ii deil bi rock konserine dioz oke???? hem o hasta ederler adamı lafı sana diildi zaten, konser yapımcılarınaydı..MetFC sana katılıyorum bu arada..50 tane dandik grup yerine iki tane baba grup getirsinler. daha ii olur ama bu konserler kadar ilgi görmez o da ayrı bişi..Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

herManni
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 30/09/2004 :  21:59:38  Bilgileri Göster  herManni için bir ICQ İletisi Gönder  herManni'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bu olay sadece rock`n Coke ta degıl gecenlerde ızmırde yapılan mor ve otesının konserındede aynı olayı tekrar edıp ceza yı surduler sahneye (gerçi iyi oldu sitres attım attıgım Su şişelerinin haddi hesabı yok)eglendım Ama şişe atmaktan kufur yedım herıften ama genede guzeldi

Ben ben olalı benim oldugum yerde ben olmadım!!Belkide olmaktan korktum
Sayfanın En Üstüne Git

herManni
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 30/09/2004 :  22:05:40  Bilgileri Göster  herManni için bir ICQ İletisi Gönder  herManni'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ama şimdi sadece mor ve otesinin oldugu bi konser benzeri bi olay var 2 ekimde oan gidicem rahat rahat muzık dınlemeye aslında hayranı felan degılım ama son kasetleri 1 şarkı sevda cıcegiiiiiiii!!!Hariç çok güzel olmuş en azından etkileyici bir emek söz konusu konserleri denk gelirse kaçırmayın zevk alacagınıza eminim

Ben ben olalı benim oldugum yerde ben olmadım!!Belkide olmaktan korktum
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000