AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Radyo & Televizyon
 TV'de Bilgisayar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

yunuslacin
Üye

Turkey
İleti 171

İletim - 11/08/2004 :  21:20:22  Bilgileri Göster  yunuslacin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Televizyonda bilgisayarla igili programlar yayınlanıyomu.ben sadece "internettv" (trt'de cıkıyo) 'yi izliyebiliyorum.baska varsa lütfen söyleyin.

JA RULE - FURİOS

OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 17/08/2004 :  11:34:22  Bilgileri Göster  OCTANE için bir ICQ İletisi Gönder  OCTANE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kablo TV'de 1-2 tane olması lazım ama tam emin değilim.
Sayfanın En Üstüne Git

yunuslacin
Üye

Turkey
İleti 171

İletim - 22/08/2004 :  20:18:14  Bilgileri Göster  yunuslacin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende kablotv yok malesef.

JA RULE - FURİOS
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 23/08/2004 :  09:08:33  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
eğer dijital uydu alıcın varsa ve avrupa kanallarını seyredebiliyorsan, orda NBC kanalı var. saat 6 dan sonra GIGA dünyası var. orayı izleyebilirsin

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

The_Punısher
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/03/2006 :  19:26:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nası yani anlamadım ben

Alper Küçükkaraağaç

The_Puinsher

Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 04/03/2006 :  21:21:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
teknoloji tv var saat 7 den sonra açılıyor fox kids yerine her ne kadar anlatımları sıkıcı olsada bilg. ile ilgili şeyler var

bir ara number one da emre abi diye hatırladığım bir adam vardı ne çok severdim kendisini oyun oynardı hep bilgisayarda oyun tanıtımı falan

sky türk tede bir ara next level vardı sırf oyundu ama o programda maalesef yayından kaldırıldı

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000