arkadaşlar. ben uçakla ilan dağıtma bölümünü bi türlü geçemedim. bunu save dosyası falan yok mu? bana bi yardımcı olurmusunuz? şimdiden teşekkürler....
sen dodo uçağıyla afiş dağıtma bölümünden bahsediyorsun heralde. o bölüm okadar da zor değil hatta en kolay bçölümlerinden biri. öncelikle uçağı kullanmasını iyi bileceksin. bir de bir iki tane binanın arasından geçmen gerekecek, bunlarda dikkatli ol yeter.
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
senin kolay dediğin benim için en zor bölüm oldu. 15 gündür geçemiyom... Mümkünse bana save dosyasını yollayabilirmisin? ya da bulabileceğim bi yer? şimdiden çok teşekkür ederim....
ben bu oyunu 4. kez bitirdim. aslında zor değil önemli olan uçağı iyi bir şekilde kontrol edebilmek. kontrolün iyise bölümü geçersin. save dosyası yok malesef bende üzgünüm. ama sen çabalamaya devam et geçersin. hemen pes etme. ama sana bir ipucu veriyim. dağıtım noktalarından biri iki binanın arasında ve baya bi dar. ordan geçmek için binanın açığından manevra yapıp düz bir şekilde ve ortalayarak geçmelisin, ok
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
walla arkadaşım. ben bu oyunu bi bitirsem makinamdan silip bi daha oynamıycam. ve sürekli dodo uçağıyla uğraşmaktan da açıkçası çok sıkıldım. yine de yardımların için çoooooook teşekkür ederim....