AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Sacred - Dungeon Siege - Neverwinter Nights
 Nwn:sou
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

levenge
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 22/08/2004 :  15:07:58  Bilgileri Göster  levenge'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hangmen eğer o oyunu eski karakterinle (Orijinal NWN karakterinle) oynarsan çok kolya olur tabii bende mesela lvl 17 Pladin ile oynadım gayet kolya gitti sıkıldım sonra.Şimdi lvl 9 Barbarian/lvl 1 Black Guard Karakterim var.Ve şu an uçan şehir Undrentide'dayım.Artık nolcak bakacaz.
Bu arada bi de Hordes of Underdark'ı mutlaka al.Muhteşem bir ek paket olmuş ben 7-8 kere değişik karakterlerle oynadım...ama hep bir yerde takıldım.Mesela lvl-10 Rogue(doğru mu yazdım?)/lvl-15 Assasin ile Grimgnaw ile karşılaştığımız yerede takıldım.Hepsini öldürmek çok zordu.Lvl-26 Monk ile orayı geçtim ama bu sefer 2. Yol gardiyanında takıldım(Hani slaad'a benzeyen yaratık)bir türlü vuramıyorum yaratığa!
Neyse iyi oyunlar arkadaşlar!

The kamboucha mushroom people!
Sitting around all day!
who can belive you?
who can belive you?
Let your mother pray!
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 23/08/2004 :  21:50:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yeni bir karakter açtım rappier var ya işte tam senin dediğin gibi oldu str ye vermedim daha ama onu itemlerle halledecem
özellikle evocation ve conjugation(magic missile fire ball vb.)ğunlaştım yaptığım büyüler aşırı güçlü oluyor :) skill leri featleri hepsini çok ayrıntılı bir biçimde dağıtıyorum en pro. karakterim bu olacak büyük crosbow var +2 lik elimde amulet ti yüzükleride en pahalı olan defans özellikleri verenleri aldım kıyafet mage battle armor cloak (many cloak ilk act te aldım)eldiven cons. bot refleks veriyor bide +2 dex lik ir aletim var başka ne tavsiye edersin?
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 26/08/2004 :  00:43:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
death ve mind effeck konusunda dikkatli olmanı tavsiye ederim. özellikle ilerideki dragonlar death ve mind effeck konusunda baya yetenekliler... ayrıca polimorph (sanırım böyle yazılıyordu) olayınıda en kısa sürede öğren...

Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 26/08/2004 :  12:05:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet en zayıf yanım o :) adamları missile yağmuruna tutarken+fireball şöle hafifçe kendimden geçince olay bitiyor hoş öldüremiyorlar şuan ama ilerdeki amcamlar rahatça keser çünki hp fazla yok 104 (şurupla)
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 26/08/2004 :  20:15:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İstersen sana benim wizard'ın save dosyalarını yollayayım üzerindeki eşyalara ve verdiğim feat vs'lere bir bak. Bu şekilde daha yararlı olur...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000