AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Hangi oyunun devamı çıkmalı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

utkukaan
Üye

Syria
İleti 82

İletim - 17/08/2004 :  11:56:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hangi oyunun devamı çıkmalı?

God Bless The Dead..!

OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 17/08/2004 :  17:29:07  Bilgileri Göster  OCTANE için bir ICQ İletisi Gönder  OCTANE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kendin sevdiğin oyunları seviyorum de bizde tatrtışalım.
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/08/2004 :  19:16:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Söyle, tartışalım. Hatta vuralı kıralım dökelim!!!! Foruma giremiyorum, görmeyeli bir sürü yeni arkadaş gelmiş, ne ben onları tanıyorum ne de onlar beni... CIV 3'ten başka oyun beni kesmiyor, Generals'ta baydı, C&C serisi devam edecek mi? Neden RA3 çıkmıyor???? Üniversite de başladı, nolacak benimn halim? Buyurun tartışın bakalım...
Sayfanın En Üstüne Git

OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 19/08/2004 :  22:04:21  Bilgileri Göster  OCTANE için bir ICQ İletisi Gönder  OCTANE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet bencede saçma olmuş....Şimdi o ek paketi arkadaşımdan aldım normal oyunuda aldım.Ama adamlar öyle istemiş ne yapalım.Onlara deseydik daha yenilikler ekleyin diye dimi:))))
Sayfanın En Üstüne Git

infernusphoenix
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/08/2004 :  09:39:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bana göre yeni olarak Mafia2 cikmali cunku bu oyunu oynayanlarda bilir cok harika bir oyun hatta GTA'dan bile daha harika sayılabilir
Sayfanın En Üstüne Git

OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 20/08/2004 :  11:08:38  Bilgileri Göster  OCTANE için bir ICQ İletisi Gönder  OCTANE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Olabilir ben almak istemiştim mafyayı süperdi arkadaşta oynardık ama o zaman bilgisayarın hızı 500MHz'eydi.Çok kötü ya alamamıştım.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000