|
| Yazar |
Konu  |
|
y_salci
Üye

Turkey
İleti 118 |
İletim - 13/10/2004 : 15:14:21
|
Scroll of Identify olayını çözdüğüne sevindim.Fakat bu işi Deckard Cain Badavaya yaptığı için zaten scroll'un bir anlamı yok. Diğer konuya gelince.Yenememenin sebebi 4 şeydir:Ya level in düşüktür , ya silahların iyi değildir , ya stats puanlarını iyi dağıtmamışsındır ya da skill puanlarını iyi dağıtmamışsındır. Bu saydıklarımdan hangisi? Sen söyle ben de ona göre cevap vereyim. |
 |
|
|
durdutosun
Üye

Turkey
İleti 20 |
İletim - 14/10/2004 : 13:29:41
|
usta ben memhistoyu yendim : )level im 30.ama şimdide bi meleki kurtardım banada diabloyu öldür dio.bi kalenin içinde steal yazan noktaları tıklıyorum ve o noktalardan ışık giriyor içeriye,sonrada etrafımı birsürü canavar sarıyor ve ölüyorum,aldığım geliştirmeyide sırayla life ,mana, vb.sıratla dağıtıyorum : )ama bu canavarlar daha diablo yaklaşamada beni öldürüyor! : (Silahlara gelince:ben amazonla devam ediyorum,sarı renkteki okları kullanıyorum,bu okları bi canavarı öldürünce yere düşmüştü ordabuldum,dekarta verdim kırmızıdan kullanılabilir hale getirdi bende onlarla savaşıyorum : )  !
|
ne neki neden ne olsun? : ) |
 |
|
|
y_salci
Üye

Turkey
İleti 118 |
İletim - 15/10/2004 : 18:50:30
|
Mephisto olayına sevindim. Şimdi level ın fena deil ama birazcık daha yükseltirsen daa rahat edersin.O steal dediğin şey de aynı zamanda "seal" . O yerde 5 tane seal var. 5 inide açarsan tam ortadaki pentagramda Diablo belirecek. Ama dediğin gibi sealları açtığın zaman renk renk adamlar geliyo . Sana önerim ilk önce hiçbir seal ı açma. oradaki herkesi öldür. Ondan sonra seallara teker teker git. Ama seal ı açmadan önce portal aç ki canın bitmeye yakın kasabaya gidebilesin. Bişey soracam Expansion yüklü mü? Yüklüyse version kaç? |
 |
|
|
durdutosun
Üye

Turkey
İleti 20 |
İletim - 16/10/2004 : 15:22:56
|
usta bu dediği portalı açıyom ama gene sıkıştırıyolar beni yav: ( Sürüm herhalde 1.06 yada 1.10 olması lazım da bunun gereği nekine?benim sorunum daha diabloya gelemeden adamlarının enyüksek leriyle bile aş edememem,asıl bunları geçince diablo beni kewsin çiğ çiğ yer! sende diablo oynuyosan intden kurup bana işine yaramayan kalkan ,silah vb. verebilirmisin? baya bi para sıkıntısı çekiyorum da.bişi daha sorcam ben adamımı int.dengüçlendiriyolarmış?ben bunu nasıl yaparım?ama türkçe olursa ii olurya! |
 |
|
|
durdutosun
Üye

Turkey
İleti 20 |
İletim - 20/10/2004 : 11:30:41
|
| bişey daha sorcam.Ben bu diabloyu öldürmeden önce geriye yani önceki turlara bi dönmek istiyorum onu nasıl yapabilirim ya?level için daha fazla adam öldürmem lazıl,burdakiler çok güçlü : ( |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|