AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 kopya film davası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 02/09/2004 :  02:14:24  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya bu kopyafilmler toplatıldımı tamamen.Eskiden bursa'da her köşede kopya film satarlardı.Aslında ben kopya film olayına karşı deilim hatta alıyordumÇünkü vizyondaki filmleri kaçırdığımda kopyacılar imdadıma yetişiyoduOrijinalleri 1 yıl sonra çıkıyo

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 02/09/2004 :  12:19:34  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
maalesef hala korsan film ticareti devam ediyor ve bunun engellenmesi biraz zor. denetimlerin daha kontrollu yapılması gerek

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 02/09/2004 :  14:51:09  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ama dediğim gibi ben hiç görmüyorum
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 04/09/2004 :  10:18:02  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
tabi göremezsin tutup da soakakta satacak halleri yok. pasaj gibi yerlerde çok var. veya adam dükkanında tezgah altında saklıyor. korsan varmı diye soran olursa bir kututdan çıkartıyor hepsini. yani sen sadece işin maskelenmiş yüzünü görüyorsun. bunun gibi niceleri var

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 04/09/2004 :  20:36:27  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
astimat tarafından yazılan:

tabi göremezsin tutup da soakakta satacak halleri yok.

Senin Bursa'da yaşamadığına eminim.Burada polis karakollarının 10m2 lik çevresine yayılmış 10larca sepette korsan film satan adam var komik bi manzara var anlayacağın
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 09/09/2004 :  22:42:06  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
divX diye bişey var ondan alıyorum tek CD 1milyon çift CD 3.5 milyon ama alt yazı sanırım sadece dvdli bilgisayarda oluyormuş programda yüklemek gerekiyormuş
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000