ya benim dedigim kalaslar aslında yine o kor rahibin ordan gectikten sonraki yerdeki kalaslardı.merdiven var yerler bataklık gibi,sol tarafta metal gunes gibi dallı kollu bise var.bunların uzerinden atlayarak ilerleyememistim ben.simdi shadowun ilk anlattıgı gibi o dispelfield le gecilen odada 113 u girip goleme kalbi verip first locks diyerek ilerleyince en ilerdeki odada bi kola ulasıosun.kolu indirince bu bahsettigim kalasların uzerinde bi yol cıkıyo..rahatca atlayıp zıplamadan yuruyerek gecilio yoldan...ordan da iserbusun shanynin yanına gidiosun zaten...buraları gectim zaten ok..coook tesekkur ederim
abi ben bu o oyunda her tarafı bilen bir tek shadowwalkerı tanıyorum. ama kendimi de ilk beşte görüyorum. Sadece Bu lichin adını bilmiyordum. Zombilerin büyücüsünden bahsediyorsunuz herhalde. Ama ben anlamış olabilirim.
en son cevap verildiğinden beri epey bir zaman geçmesine rağmen eğer oyun bitmediyse bende yardımcı olabilirim iki kere bitirdim bu oyunu ve çok zevkli bir oyun .
Bende oyunu 3 kez bitirdim; oynadığım sağlam frplerin birindendi..Ama işin ilginci oyun her oynadığımda ayrı bir zevk verdi.Çünkü ilk seferde karakterimi çok karışık yaratmıştım ama sonradan baktım belli birkaç özelliklere yumulmak daha akıllıca; böylelikle bir kere swordman, bir kere hırsız, bir kere de majisyen yaparak oyunu tamamladım.Hala oynamayanlar varsa aynen, şiddetle tavsiye ederim..