AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Usb Ekran Kartı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

__ata__
Üye

İleti 45

İletim - 18/09/2004 :  19:22:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam USB ile Ekran kartı bağlayabilirmiyim Geforce 4 fx 5200

Yardımcı Olursanız Sevinirim.

ROME TOTAL WAR
ataalp_atay@hotmail.com

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 19/09/2004 :  16:35:28  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
USB'den ekrankartı bağlanıtmı bilmiyorum fakat bağlansa bile o karttan nekadar bir performans alacağın şüpheli. istersen GeForce FX 5200'ün Express PCI olan versiyonu var.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

__ata__
Üye

İleti 45

İletim - 20/09/2004 :  17:20:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
experess pcı ne abi

ROME TOTAL WAR
ataalp_atay@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 21/09/2004 :  13:17:40  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
PCI Express, bizim PCI veriyolunun baya hızlanmış halidir. Hatta artık ekrankartlarını AGP yerine PCI Express için çıkartmaya başlıyorlar.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

alper
Üye

Canada
İleti 251

İletim - 05/10/2004 :  17:04:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Usb'den ekran kartı bağlayamazsınız. Şuan için öyle bir durum söz konusu değil bağlansa bile mutlak bir veri dar boğazı oluşacaktır kısacası böyle bir teknoloji ortaya çıksa bile pek kullanışlı olmaz. PCI Express şu anda çoğumuzun kullandığı agp8x'in 2 katı hızlı bağlantı sağlamakta. Tabi PCI Express olarak çıkan kartların fiyatları şuan için biraz yüksek.

Kapattık kardeşim. Öğleden sonra gel!
Sayfanın En Üstüne Git

baal-RazoR Bladesigh
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 06/10/2004 :  10:22:06  Bilgileri Göster  baal-RazoR Bladesigh için bir ICQ İletisi Gönder  baal-RazoR Bladesigh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
usb'den VGA girişi ! hmm çok enteresan olurdu. ses kartı vb. aygıtlar fazla veri akışı sağlamadığı için olur fakat vga nın veri akışı korkunç boyutlarda o yüzden şimdilik imkansız.

BAAL Clan Element Leader
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000