AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Notebook Tavsiyesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

CeLLaT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 926

İletim - 04/10/2004 :  20:00:12  Bilgileri Göster  CeLLaT için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu aralar bir notebook almayı düşünüyorum.Ekran kartı Radeon 9600 yada Radeon 9700 olan Centrino işlemcili yüksek ekran çözünürlüklerine ulaşabilen bir notebook önerebilir misiniz?

alper
Üye

Canada
İleti 251

İletim - 05/10/2004 :  17:12:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ekran kartı radeon 9600pro,512 mb işlemci,15.1" ekran,işlemci AMD2600+
exper karizma 300M. Ben yaklaşık 3 ay önce aldım unreal tournament 2003'ü dahil çoğu oyunu hiç kasmadan çalıştırdı. Exper asus'un ürünlerini alıp kendi isimini basarak piyasa çıkarıyor. Experin dediğim modelini göz atıp bir de asus'un kendi sitesinden araştırma yaparsanız bulabilirsiniz. Asus'un aynı modeli 1800$+kdv idi 3 ay önce. Ben kdv dahil 1500$'a aldım. Hala da kullanıyorum çok mennunum rahatlıkla tavsiye edebilirim yanlız servis açısından bir şey söylemem imkansız çünkü daha servislik bir işimiz olmadı allaha şükür :D Saygılar,kolay gelsin

Kapattık kardeşim. Öğleden sonra gel!
Sayfanın En Üstüne Git

CeLLaT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 926

İletim - 21/10/2004 :  16:36:22  Bilgileri Göster  CeLLaT için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Tavsiyen için çok sağol Alper.
Yanlız işlemci bakımından kafam baya karışık.Malum çok oyun oynuyoruz acaba p4 mü yoksa centrino mu oyunlarda daha çok performans veriyor bir bilgisi olan varmı?
Kısmetse 29 Ekimde alıcam Notebook'umu.
Almışken iyi alıyım diyorum.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000