Hocam bu sefer de ben sorayım; tapınağa (en kuzaydeki) gideceğim, III. bölümde. Ama yol yok!? Tapınağın olduğu karlı vadiye giden yol yok! Ormanın içindeki (zannedersem I. bölümün sonunda gidilen) askeri kampın oradan ileri geçemiyorum. Gıcık etti.
valla kardeşim bak orada hakkaten yol yok ama o tarafa giden başka bir yol bulmak zorundasın... yani biraz bi etrafından dolaş biraz uğraş küçük açıklıklardan geç...vs.. SACRED GICIK BİR OYUN ZATEN OYNAMA BENCE :P
Hocam bu sefer de ben sorayım; tapınağa (en kuzaydeki) gideceğim, III. bölümde. Ama yol yok!? Tapınağın olduğu karlı vadiye giden yol yok! Ormanın içindeki (zannedersem I. bölümün sonunda gidilen) askeri kampın oradan ileri geçemiyorum. Gıcık etti.
Valla bitireli 2-3 sene oldu ama oralarda bir magara geçişi olması lazım diye hatırlıyorum. En kuzeye geçmek için şehrin yakınlarındaki bir mağaraya giriyorsun ve mağaranın diğer çıkışı seni kulenin yakınıda bir yerlere çıkartıyordu. (emin değilim onuda belirteyim)
Bu oyunda bug'lardan şikayetçi olanlara tavsiyen exp pakiti ile oyunu oynamaları. Exp paketi pekçok sorunu düzelttiği gibi bildiğim kadarıyla baya bir yenilikte içeriyor...
hocam bir mağara var, doğru... ama mağara beni w... ile başlayan bir kasabaya çıkarıyor, o da güneyden gelen yolun sonu. o mağaradan geçince askeri kampa ulaşılıyor ama kampın kuzeyi tamamen ormanlarla kaplı :S