bence konsollar daha iyi çünkü konsollar daha ucuz misal iyi oyunları sorunsuz oynamak için bir bilgisayara 1000-1500 $ para harcamanız gerek ama örneğin ps2 300 ytl falan oyunlar ise 100 ytl ama unutmayın bilgisayar hacklenebilir çökebilir herşey olabilir ps2 ise... senelerce bozulmaz ayrıca bir bilgisayara windows veya linux yüklemek gerekir ps2 de ise gerekmez son olarak.. ps2 oyunlarının çoğunda o kadar iyi grafik vardırki bilgisayarlar onları kaldıramaaaaazzzzzzzzzz not:uzattıysam özür
ben ps2'yi geçtim ps3.1500 ytl ama her türlü şey çalışır.en basiti şuanda bir blu-ray sürücüye bir cell işlemciye ne kadar para verirsin?tabiki konsol
bence konsollar daha iyi çünkü konsollar daha ucuz misal iyi oyunları sorunsuz oynamak için bir bilgisayara 1000-1500 $ para harcamanız gerek ama örneğin ps2 300 ytl falan oyunlar ise 100 ytl ama unutmayın bilgisayar hacklenebilir çökebilir herşey olabilir ps2 ise... senelerce bozulmaz ayrıca bir bilgisayara windows veya linux yüklemek gerekir ps2 de ise gerekmez son olarak.. ps2 oyunlarının çoğunda o kadar iyi grafik vardırki bilgisayarlar onları kaldıramaaaaazzzzzzzzzz not:uzattıysam özür
ben ps2'yi geçtim ps3.1500 ytl ama her türlü şey çalışır.en basiti şuanda bir blu-ray sürücüye bir cell işlemciye ne kadar para verirsin?tabiki konsol [/qdeuote] bence
Bende ps2 var çok güzel mesela ben god of war 2 oynuyorum şimdi oyun mükemmel bu oyunun bilgisayarda çıktığını düşünün bence god of warı pc de oynamak için en az bir pc lik daha para harcamanız gerekir bence god of war oynayanlar ya da görenler bana katılır yada transformers benim pc 1 gb ram 256 ekran kartı var pc de hiç oyun yok ve kasıyo oyun güzel diye gittim ps2 sini aldım yani anlatmak istediğim güzel oyunlar sadece ps2 de doğru dürüst oynanıo
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!