Bu oyun hakkında yeteRLi biR biLgi biRikimimiz yok sanıRım.. Sanki herkez biliyor hawası yaRatıLıoR "aaa..eweth ben o oyunu biLiyoRum..!"gibi ama ben bu oyun hakkında biLgisine başvuRabiLecegim hiçkimse buLamadım.. Şahsen ben meRak etmekteyim.. Yardımcı oLabiLecek yada oyuna sahip oLan biR aRkadaş waR mı? waRsa Lütfen yaRdımcı oLsun..
Hmmm, birikimimiz var; hemde fazlasıyla...Ama beni şaşırtan bu oyunun taaaa milattan öncesine ait olmasına rağmen hala bir soru soranının olması (Milattan önce dedim; kötü veya oynanabilirliğine laf yapmadım )(Çünkü bende bir hastasıydım zamanında).Lafın kısası oyunu defalarca bitirdim; ama sonra cd'im çizildi ve bir daha oynayamadım...Ama elimden geldiğince yardımcı olurum...
ya ben de basladım oyuna sevdim de aslında ama bi sure sonra grafikler bi garip gelmeye basladı dayanamadım...ekran kartımdan (128mb geforce nvid4) mı kaynaklanıyor problem acaba yoksa oyunun tarih oncesinden kalıyor olmasından mı bilemiorum ama hic oynama hevesi bırakmadı..bi caresini bilen varsa cok sevinirim..