AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Mafia & Godfather
 MAFİA CİTY OF LOST HEAVEN -SAM
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

GAMEMAN01
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 26/10/2004 :  13:32:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mafia city of loast heaven de müze bölümü çok karışık oyunistesi çözümlerinde var ama müze de SAM'in nereye kaçtığı yazılmamış ayak izleri de yok iki haftadır müzenin altını üstüne getirdim lütfen baba yardımcı olun..!!!

BADCAT

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 26/10/2004 :  17:23:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sam'i bulmak için belli bir yere gitmen gerekmiyor. Zaten açık olan kapılardan ilerledikçe otomatik olarak araya bir demo giriyor ve Sam'le baş başa kalıyorsunuz.

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 26/10/2004 :  17:32:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun sırasında arada iki defa demo görmen gerekiyor,oynadığım zamanda demoyu görmeden geçtiğim için yukarıda kapı açılmamıştı.İlk başladın sağdaki kapıdan adamlarla çatışarak ilerler yukarı yanyana iki merdivenle çıkılan yere geldiğinde demo sonra yukarıda çatışmalar ve tekrar merdivenlerin oraya geleceksin orda ara kattan yukarı çıktığında kapının açık olduğunu göreceksin içeri gir ve demo ve otamatik save burda cold full dolu olsun Sam bazen arkasını dönüyor uygun açıyla cold saydır vegeri üdör defa yaptığında içeri kaçıyor dikkat pompalı hazır gördüğün anda ve the end.İmkanın varsa internetten mod indirebilirsin değişik görüntü ve arabalar oluyor:)

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

GAMEMAN01
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 26/10/2004 :  17:40:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şimdi tam olarak en yüksek kata hiç demo izlemedn çıktım ve sam ile bir konuşma yaptım ve sonra diyalog bitti ve öldür dedi ama sam yok ben sadece nereye gittiğini bilmek istiyorum

BADCAT
Sayfanın En Üstüne Git

GAMEMAN01
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 27/10/2004 :  14:29:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam beyler oyun sonu geldi şimdi de gelişmiş serebest dolaşım diye birşey çıktı o ne kine

BADCAT
Sayfanın En Üstüne Git

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 29/10/2004 :  19:04:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sanırım Extreme Ride diye bir mod açılıyordu. Hatırladığım kadarıyla sallanan adamlardan görev alıyorduk. Bu görevler sonucunda da 1930'lu yıllarda bulunması imkansız arabalar alıyoruz.

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000