Herkese selam... NBA Live 2005'i aldım. Gerçekten çok güzel yapmışlar... Ama bir sorunum var. Slam Dunk şampiyonasında Alley-Oop'u nasıl yapılıyor bilmiyorum, bulamadım da... Bulan biri varsa Allah rızası için söylesin... :) Herkese bol dunk'lu NBA 2005 oyunları. :)
Aynı şey bendede oldu.Ba alley up hareketleri aslında gamepad le yapılıyo ama bununda bir çözümü var: Gamepadi olmadığı için alley hoop hareketlerini yapamayan arkadaşlar aşağıdaki değişiklikleri yaparak bu derdinizden kurtulabilirsiniz.. Öncelikle "My Documents\NBALive2005\configs" klasörünü açıyoruz. Hemen ardından "aftershock.jfg" dosyasını notepad ile açıp dosyanın başına aşağıdaki satırları ekliyoruz: bind axis0 XAXISCHANGE bind axis1 YAXISCHANGE bind axis2 RYAXISCHANGE bind axis4 RXAXISCHANGE sonra "Profilisminiz.kfg"(Klavye için ayarladığınız profil adı) dosyasını açıyoruz. "bind XXX CALLPLAY"(XXX burda ayarladığınız oyun kurma tuşu oluyor) satırından sonra bind K_5 XAXISCHANGE bind K_6 YAXISCHANGE bind K_7 RYAXISCHANGE bind K_8 RXAXISCHANGE
satırlarını ekleyip kaydediyoruz. Artık smaç yarışmalarınızda rahatlıkla 7-8 tuşlarını kullanıp(numerik kısımdakiler değil) alley-hoop yapabilirsiniz. Ayrıca 5-6 havada dönmeye yarıyor sanırım ama onu beceremedim daha:-)