|
| Yazar |
Konu  |
|
|
silver
Üye

Turkey
İleti 33 |
İletim - 11/11/2004 : 12:33:14
|
merhaba epey uzun bır aradan sonra yıne yazma fırsatım oldu ,bu arada SYBERIA 2,DARK FALL, bıtırdım sımdı ıse bu oyuna basladım ınanılmaz keyıflı,harıkalar dıyarı gıbı ,kesınlıkle kan yok ölmüyorsunuz,kus ,bocek,denız ve martı seslerıyle gezınıyorsunuz,puzzle hıc yok gıbı bır sey yada ben rastlamadım ,sadece zor ve karısık olan ,topladıgımız onlarca seyı bır bırıne katıp bır seyler yapmak,cunku aldıgımız bır sey degısık uc yerde de kullanılabılıyor,bır de kesınlıke ılerı derecede kımya bılgısı gerekıyorsulfurık asıtı nıtrık asıde cevımeyı burada ogrendımn :))yada lımon,bakır,gumus,ve bambu kullanarak pil sarj etemeyı ,anlayacagınız cok dınlendırıcı,eglencelı bır oyun ama maymunlara dıkkat sevgı ve saglıkla bol maceralı younlarla kalın |
|
|
xmarlboroboxx
Üye

İleti 3 |
İletim - 13/11/2004 : 21:50:18
|
| konsoldaki bölüme geldin mi? Geldiysen lütfen oraya ne yazacağım yardım eder misin? Birde oyunun tam çözümünü nerden bulabilirim söyler misin? |
 |
|
|
silver
Üye

Turkey
İleti 33 |
İletim - 14/11/2004 : 00:23:38
|
| merhaba konsoldakı bolumden neresı oldugunu anlayamadım,bu arada oyun maalesef bıttı,tadı damagımda kaldı,www.TAMadresVERİN.com adresınde tum adventure oyunların ınceleme ve cozumlerı var sevgı saglıkla kalın[ gerekırse mesaj atın cevaplayayım] |
 |
|
| |
Konu  |
|
|
|
|