Genel olarak Arthas halkını kurtarabilmek için bazı kayıpların verilmesi gerektiğini biliyordu (kendisini bile). Fakat Frostmore'un gücü onu kontrol etmeseydi, halkı onun için yaşamaya devam edecekti ve undead gücü frozen throndaki kadar güçlenemiyecekti...
Gıcık Olduklarım Vol.1 Oyunda ''Achtung'' kelimesini kullanan tüm *****lar. Kill Bill - Gogo Yubari Tüm South park karakterleri Diablo - Fallen (Hani şu dirilip duran *******ler) Mafia - Sam Oh be boşalttım içimi rahatladım Bide Age of Mythology Greek amelelerinin ''Malista'' diyerek sağa sola koşmasına tilt oluyom.
Yazı tarzına biraz daha dikkat et hellscream, bir oyundan bahsederken, forum gibi yerlerde kullanılacak kelimeler değil kimi yazdıkların, dikkatli olunası...
Bence en gıcık kahraman Metal Gear Solid 2 deki parlak Raiden karakteri. Neden onu koymuşlar hala anlayamadım. Bir de süpermene gıcık oluyorum. Karşısına adam gibi düşman çıkamıyor. Adam harbiden abartı olmuş. Oyunlarında da (Atari) 3 tane normal insan süpermeni alt edebiliyor. Kurşun geçirmez adam, osmanlı tokatını yiyince oturuyor...