|
Yazar |
Konu  |
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 17/12/2004 : 18:15:36
|
Ben uzun süredir ne geriliyorum nede korkuyorum... açıkçası eskilerden birşeyler izlemeni tavsiye ederim çünkü yenilerde bişey yok...
|
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 17/12/2004 : 21:56:36
|
izlemediysen n. kidman'ın the others(diğerleri yada ötekiler diye iki Türkçe isimde var piyasada) iyi bir gerilim filmi,
genelde en ile başlayan şeylere cevap vermek zordur, her dönemde etkilendiğim filimler olmuştur, ama hala oynadığı zaman defalarca seyretmeme rağmen sıkılmadan izlediğim filmler var onlardan örnekler verebilirim,
iyi kötü çirkin hayalet baba serisi scarface somewhere in time yeşil yol akıl oyunları yüzük üçlemesi kasabanın namusu guguk kuşu as good as it gets
|
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
SPAWN
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 18/12/2004 : 10:51:11
|
Bu guguk kuşu nasıl bir film oluyor. İzleyen herkez güzel diyor ama benizleyemedim. |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 19/12/2004 : 01:44:56
|
spawn divx seyredebiliyorsan sana yollarım, ve gerçekten böyle güzel bir film izlemenin keyfine varırsın, jack nickholson'un bir filmi konusunu kısaca anlatayım, bizim eleman j.n., aslında deli olmayan ama hapishaneye girmektense kısa bir süre tımarhanede yatıp cezadan yırtmak isteyen bir suçludur, gittiği tımarhanede başhemşire tam bir disiplin manyağıdır ve hastalar üzerinde yoğun bir baskı kurmuştur, adamımız j.n bu baskıyı kırmak için çeşitli yollar dener... gerisini filmde seyret derim, bolca gülüp, bir okadar kızacağın, sinirleneceğin, bazen helal diyeceğin bir film kısaca, ben erenköydeyim bir şekilde buluşalım filmi vereyim seyret, banahak vereceksin |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Yasir
Üye

Turkey
İleti 70 |
İletim - 27/12/2004 : 18:54:35
|
Aklıma yeni filmlerde geldi Son Samuray,hidalgo,piyanist dahada aklıma gelirse yazarım |
Her Göz Yaşı Sadece Şerden Akmaz  |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|