AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Ram Problemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

rahmi
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/11/2004 :  16:23:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim bilgisayarim dell marka bu bilgisayarda 128mb sd ram var.ben bilgisayarima baska sd ram ler taktigim zaman bilgisayarim kabuletmiyor sizce neden olabilir?

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 19/11/2004 :  23:10:28  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kaliteli RAM kulan

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

hocer
Üye

Turkey
İleti 95

İletim - 25/11/2004 :  23:48:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eğer makine hiç açmıyorsa
kingston ın dell için (senin makinen için bile olabilir) özel ürettiği ramlerden takıcan.
maalesef marka bilgisayarlar genelde serverlar bazen oem donanım kabul etmeyebilirler... anakart, bios bileşenleri ile ilgili.
bir nevi koruma diyebiliriz. taktığın ram oem ise bide bööle dene...

NE OLDUĞUNU DÜŞÜNME, ME OLDUĞUNU BİL!
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 02/12/2004 :  10:34:05  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bazı RAM ler bilgisayarda uyumsuzluk yaratabilir. yani iki RAM aynı anda çalışmayabilir. bu tür sorunlar oluyor genelde. sen RAM lerden sadece bir tanesini takarak dene. eğer yine olmazsa RAM değiştirmekten başka çaren de yok

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000