BİLGİSAYARIMIN DONANIMLARI TÜM TOTAL WAR:ROME GEREKSİNİMLERİN KARŞILADIĞI HALDE OYNAYAMIYORUM.ESKİDEN OYNUYORDUM BİRDEN BİRE GİTTİ OYUN KİTLENDİ OYNANMIYOR.ANA MENÜ AÇILIYOR AMA ABUK SABUK YAZILAR MAOUSENIN OKLARINI TAKİP EDİYOR.OYUN AÇILIYOR FAKAT DÜŞÜYOR.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM........
Eğer savelerini kaybetmekten korkuyorsan; Oyunun save dosyalarını masaüstüne kaydet. Oyunu sil, yeniden yükle. Sonra o save dosyalarını C:\Program Files\Activision\Rome - Total War\saves dosyasına kaydet. Elimden gelen bu kadar...
Eğer savelerini kaybetmekten korkuyorsan; Oyunun save dosyalarını masaüstüne kaydet. Oyunu sil, yeniden yükle. Sonra o save dosyalarını C:\Program Files\Activision\Rome - Total War\saves dosyasına kaydet. Elimden gelen bu kadar...
sağolsın cevap yazdiğın için..fakat söylediklerinide yaptım..hatta abartıp saves lerimide sildim ama tık yok yeni cd aldım ondada ayısı..saırım alerji yaptı bu oyun bilgisayara..çözümsüz sanırım..tekrar sağol.araştırmaya devam edecem
Aynı sorun bendede vardı, oyunun forumlardan edindim bilgiyle düzelttim. Şimdi ilk olarak Başlat -> Denetim masası ->program ekle veya kaldır. Eğer Service Pack 2 kuruluysa en üstteki güncellemeleri gösterin yanındaki kutuyu onayla. en alttan windows media player'ı kaldır. tekrar yükle. eğer SP2 yoksa zaten altta gözüküyor. kaldırıp tekrar yükle. Sorun çözülecektir.
Sorunun hala çözülmediyse... Oyunu program ekle/kaldır'dan kaldır. Program Files/Activision/Rome-Total War dosyasını sil. Sonra ROMETW.EXE-36006994.pf dosyasını (Kullandığın Disk:/Windows/Prefetch'in içinde) sil. Oyunu tekrar yükle. Sorununun düzelmiş olması gerekir. Ben de daha değişik bir sorun yaşadım. Kendi kendime bu yöntemi buldum. Sorun çözüldü. Umarım seninki de çözülür...