C:\Program Files\Activision\Rome - Total War\Data\world\maps\campaign\imperial_campaign dosyasının içindeki descr_strat(notepad dosyası)'ı aç. Varolan yazıları şu şekilde değiştir;
yaw şimdi ben senin dediğini yapmaya çalıştım ama olmadı şimdi sen Varolan yazıları şu şekilde değiştir;
campaign imperial_campaign playable romans_julii romans_brutii romans_scipii egypt seleucid carthage parthia gauls germans britons greek_cities romans_senate macedon pontus armenia dacia scythia spain thrace numidia slave end unlockable end nonplayable demişin ya şimdi sen bana tam olarak nasıl yazıldığını sölermisin değiştir deyince hani campaing imperial campaing olurmuş gibi gözüküyo onu bi tam olarak yazabilirmisin ??
ben yaptımda olmadı birde arkadaşlar oyundan atmasının nedeni bilgisayarda media player 9.0 kurulu olması gerekiyor onu y kled,kten sonra hiçbişe olmuyor
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277