AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Sistemim ve ekran kartım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 16/12/2004 :  18:00:41  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben size iki soru soracağım;
1:Yeni update ettiğim sistemim celeron 1700mhz, 512mb ram, msi fx5200 128mb...Sizce bu sistem genel olarak oyunları medium oynumak için ne kadar dayanır...

2:Yeni tv kartıma( Video Mate TV PVR ) anteni taktığımda ekranon sol %40 ı mükemmel geri kalanınıda cızırtılı gösteriyo...Sizce bu niye? Birde tv kartlarının antenleri değişik mi aluyo yeni anten alcamda?

Saygılarımla...

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 16/12/2004 :  18:06:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla sistem benim sistem ile aynı. iyi haber bu sistem ile pekçok oyunu üst seviye oynayabilirsin... kötü haber doom3 hl2 gibi oyunları bu sistem ile düzgün bir şekilde oynaman oldukça zor.
Sayfanın En Üstüne Git

sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651

İletim - 16/12/2004 :  19:26:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
doom 3 zor fakat hl2 yi sorunsuz oynarsın ki ben daha düşük bi makinada gayet iyi oynadım sebebi oyunların farklı altyapılara sahip olması daha ayrıntılı bilgiyi oyun yapımından anlayan arkadaşlar verebilir sanırım.

Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 23/01/2005 :  21:05:02  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sheriat ve Rappier bilgilendirmeleriniz için çok sağ olun. Ha bu arada doom 3 ü almadım o yüzden bilmiyorum ama hl 2 iyi çalıştırdı. Kalabalık çatışma ortamlarında bile çok az kasıyo (yani böyle kasmıyo gibi :)).
Yardımlarınız için tekrar sağolun...
Sayfanın En Üstüne Git

webci2
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 23/01/2005 :  21:34:23  Bilgileri Göster  webci2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  webci2 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
1- oyunların pek çoğunu destekler diğerlerinin dediği gibi

2-tv programını değiştirebilirsin yada ayarlarıyla uğraş bazen ufak bir kutuçuğu işaretlemen programın sorunsuz çalışmasını sağlayabiyo

*KARA_KULE*
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 24/01/2005 :  10:44:51  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Saol webci2 sorun anakartımdanmış. Deiştirdim hayvan gibi çalışıyo. :)
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000