cici-m, Lambayı şarj etmen gerekli. Bunu yeni bir şarj aleti ayaparak ya da çakmakla yakarak yapabilirsin. İkinci bir şarj aleti yapabilmen için nitric acid yapman gerek. Nitric acid: sulfuric acid ve saltpeter(Tuz)'ı birleştirim yaktığın ateşin üzerindeki kaynatma kazanlarının içine koyman gerekiyor. böylece nitric acidi yapmış olacaksın. İkinci batarya için ise: Nitric acid + potasyum + clay Hayvan ayak izi) + rods ve deney tüpleri ile yapılıyor. kolay gelsin
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
mağradaki delikten aşağı indim suya daldım orda bir denizaltı var oraya giremiyorum ayrıca herkez robottan bahsediyor ama ben hiç karşılaşmadım onezaman çıkacak karşıma
buğday için daha önce bir ot almış olman lazım. başak, sarı renkli daha almadıysan eğer maymunların sana taş attığı yerde. kulübeye doğru döndüğünde ekranın sağ alt köşesinde. denizlatıya girebilmen için öncelikle bir düğmeye basman gerek. düğmeye bastığında hiçbir şey olmayacak. daha önce aldığı bir anahtar var. sarı renkli bir metal. 4 adet başlığı var. o anahtarı denizaltıya yerleştir. daha sonra robotlar çıkacak. robotları öldürmen gerekli. bunu da tüfekle yapacaksın.
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde