ya ben hani 3.bölüm var ya onda ben denizaltına bomba koyuyorsun ya ben bombayı koyamıyorum yardımınızı bekliyorum.... Yanlış anlamayın bölümü geçerimdee bomba koymayı öğrenmem gerekiyor................ tşk.
Tuşların adını hatırlamıyorum ama işlev olarak elindeki silahı yere bıraktıran tuşu kullanacaksın.Bombayı eline aldığında haritada yanıp sönen işaretli yerlere(denizaltının çevresindeki yerlere)bırak geri çekil eline remote(adı tam hatırlamıyorum)adlı cihazı al eteşle ve denizaltı güm... devam.
deniz altının etrafında belirli yerler var deniz altına bitişik yürüyerek ilerle herhalde 3 bomba alabiliyordun silahı bırakıp bombayı yerleştir zaten bombayı yerleştireceğin yer de aşağıda birşey yazıyor
bana yardım etmek istediğiniz için çok teşekkür ederim de sorunum çözülmedi bmbayı elinden bıtakmıyor.... Klavyedeki tüm tuşları denedim ama olmuyor.ben tabi bunu denizaltının içersinde deniyorum..Dışında hiç denemedim.Fakat dışarıdada olacağını sanmıyorum.. tşk ler tüm katkınız ve bu mesajı okuduğunuz bana yardım ettiğiniz için tşkler............
Olmadı çözümü biliyorsun gibi anlamıştım.Uçaktan çıktığında haritayı aç,kırımızı işaretlinin gittiği bir baraka var oraya git(gitmek için çıkışta ileride gözetleme kulesi var oraya git yer altında çalışan adamın elbilerini al veya eşya taşımaya gelende olabilir)barakada sol taraftan mutfağa girdiğinde ahçının yanına gel ve konuşma işareti çıkacak konuş sana denizaltının nerelerine bomba koyulacağını anlatacak haritanı aç artık bombaları koyacağın yerleri işaretli olarak göreceksin tabi dışarıda işaretli.Denizaltının olduğu meydanda en sağ kulübede bir adam var girip çıkıyor orda ilk giriş sağda reaktör koruma elbisesi var onu giy denizaltından bombaları al dışarı çık dediğim yerlere artık bırakabilirsin,bırak çık uzaklaş ve güm bunu hızlı bir şekilde yapıp beklersen iki kırmızı işaret gelecek onlar varken güm ve görev tamam.12/12 Silent Assasin;) hatırladığım kadarı ile yardımcı olmaya çalışırız,hemen bırakma yok:)