AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Rome: Total War'dan Anlayan Arkadaşlarıma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

goldenmoon
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 16/07/2006 :  22:38:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
selam.şehir ekonomisinin ayrıntılarına baktığımda 'bozulma' ya da 'bozukluk' gibi şekil çıkıyo ve asker basmadığım halde ekonomi gerilemeye başlıyo bunun hakkında bilgin var mı?
bir şehir aldım ve tapınağını yıktım; kendi tapınağımı kurup geliştirebilmek için;şimdi benim ya da onun tapınağı çıkmıyo ve halk ayaklanmaya başladı.ne yapabilirim
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Sayfanın En Üstüne Git

ragolas
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 27/07/2006 :  04:05:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Türkçe yamayı bulamayanlar veya memnun olmayanlar için oyunun Türkçe yamasını "http://www.yamaarsivi.com/yama_detail.asp?yama_id=650" linkimde bulabilirsiniz. Ben indirdim ve oldukça güzel bi yama.
Sayfanın En Üstüne Git

geceyuruyenle__
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 15/08/2008 :  23:29:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dediğinizden pek bişey anlamadım bende çok isyan oluyor bi türlü bastıramıyorum bana yardımcı olursanız mutlu olurum yoksa bilgisayarı pencereden atacam kafayı yiyorum

sehmus
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 16/08/2008 :  20:03:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merak ediyorum her mesajında dile getirdiğin şu bilgisayarı pencereden atma eylemi ne zaman gerçekleşecek?

Bak, mutsuz olana şehirlerinin grafiklerine bak. Orada public order da aradığın kısmı bulursun.

Başlıca sebepler:
Başkente uzaklık, şehirde garnizonun az olması ve kendilerini tehlikede hissetmeleri, kültür uyuşmazlığı, yüksek vergi, sağlıksız yaşam, kalabalık şehir...

Eğer kendi kültürünün hüküm sürmediği bir yeri ele geçirirsen 'exterminate' yap ki şöyle bi yeniden yapılanma geçirsin oranın halkı.

Şehirlerine adam akıllı aile üyeleri koy, beceriksizleri koyarsan da mutsuz olular.

Mutsuz yerlerde vergiyi azalt, vergiden değil ticaretten para kazan.

Sınırların çok genişlerse başkenti ortalarda önemli bir şehre taşıyabilirsin.

Mutsuz olan şehirlerinde mutluluk veren binalar yap, daha önceki mesajımda dediğim gibi. Hadi forumda eski sayfaları okumuyorsun; sana yazdığım o cevabı da mı okumuyorsun?

Halk mutsuzlaşmaya başlayınca bolca asker yap, seni şehirden atarlarsa yani 'revolt' olursa rebellerden geri al şehri ve herkesi katlet. Bu en az 20-30 yıl isyan yok demektir.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

blackhero
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 25/10/2008 :  19:45:40  Bilgileri Göster  blackhero'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben de oynuyom fakat benimde ekonomim krizde bu nasıl düzeleceğini bilmiyom ha bide ben şifreleri yazamıyorum e harfine basıyom birşey olmuyor biriniz anlatsın yaaauv
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000