AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Rome: Total War'dan Anlayan Arkadaşlarıma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

vader
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 17/07/2005 :  01:51:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler size super bi hile vereyim.aslında tam hile sayılmaz çünkü bu ayarı yapınca oyun bu şekilde başlıyo.ama tek sorun oyuna yeniden baslamanız.bunun için C:\Program Files\Activision\Rome - Total War\Data\world\maps\campaign\imperial_campaign (benim bilg de bu adres.) dosyasında descr_start adlı yazı dosyasını açın.en baslarda playabla kısmına istediğiniz devleti yazın.(unlockable,nonplayable)kısmından silin.daha sonra asağıda bu devletin "faction" yazan kısmını bulun.denari kısmına ne isterseniz yazın(ben 1 milyar yazdım ama en fazla 700 milyon küsür oluyo)biraz aşağıda character(komutan) ve ordusu var.istediğiniz gibi orduyu çoğaltın ama (sanırım 20 birimdi.oyunda maks. ordu buyukluğu 20 birimi geçmesin.ben bide carthagianlardan fil aldım.tek kelimeyle super.sizde 15 birim alın.10 fillik orduyla 200 atlıyı yok edebiyosunuz.ancak en önemli husus değişiklik yapmadan önce kesinlikle bu dosyanın bir kopyasını saklayın.yoksa benim gibi üç defa rtw yu kurmak zorunda kalırsınız.her değişiklikten sonra oyunu çalıştırmanızı tavsiye ederim.eğer çalışmazsa son değişikliği geri alın.3 saat zaman alıyo.ben uğrasamam diyenlere bruti(yeşiller)lerle yaptığım dosyayı gönderebilirim. bahadir1982@mynet.com adresime mail atmanız yeter.....
herkese ii eğlenceler
Sayfanın En Üstüne Git

etanhunt
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 29/07/2005 :  14:51:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar total warı yeni aldım çok hoşuma gitti ama türkçe yama lazım mümkünmü acaba imdat help falan yani
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 29/07/2005 :  23:14:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sayfayı iyi okursan yazdığımı görürsün yine de
www.oyunyama.com

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 30/07/2005 :  14:40:51  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
site güncelleniyor ama hiç bişey yok

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 30/07/2005 :  17:09:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya pardon site güncelleniyormuş herhalde 5-6 gün içinde güncelleme tamamlanır

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000