undying manastır bölümünün çözümünü bana anlatırsanız sevininrim şöyle anlatayım hani oyunda geçen bir kadın varya manastıra gelince yüzünüze karşı kahkahalar atıyo işte o bölüm
Bu oyun ne kadar oldu gerçekten hatırlamak zor,Lizzbet bayağı bir kovalayacaksın elindeki cismi iyi kullan sık sık onla bak rahiplerin yaptıkları veya gizli yollar var yukarılarda bir yerde dinamitleri bulacak ve manastırın ilk girişinde bir yeri patlatarak aşağılara ineceksin ki gerçekten kolay gelsin korkunç bir yerdi şimdi bile ürperdim:)Burda mı kazanıyordun geridemi bilmiyorum iskeletleri eriten bir gücün var o çok işine yarayacak.Derinlerde bayağı bir kapı açtıktan sonra lizz ile dövüşeceksin gerçekten hatırlamak zor ve belki hatırlayan çıkar.Kolay gelsin.
tam olarak nerede kaldığını anlatırsan yardımcı olmaya çalışayım, bu konuda bombula hassooo murcey laz benden daha iyidir eksiklerimide onlar tamamlar lizbethi öldürmek için tibetan topunu kullanıyordun yanılmıyorsam, başı dönene kadar topla ateş ediyorsun sonra başı dönmeye başlayınca tırpanla kafasını kesiyorsun, başka türlü öldürmen imkansız, illa başını döndürene kadar ateş edeceksin ve tırpanla kafayı uçuracaksın, ondan sonrada ambrose görevi başlıyor, dediğim gibi takıldığın yeri tam anlatırsan daha kolay yardımcı olabilirim