AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 undying manastır bölümünün çözümü
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

honorfalcon
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 09/01/2005 :  13:06:03  Bilgileri Göster  honorfalcon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
undying manastır bölümünün çözümünü bana anlatırsanız sevininrim
şöyle anlatayım hani oyunda geçen bir kadın varya manastıra gelince yüzünüze karşı kahkahalar atıyo işte o bölüm

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 09/01/2005 :  15:56:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu oyun ne kadar oldu gerçekten hatırlamak zor,Lizzbet bayağı bir kovalayacaksın elindeki cismi iyi kullan sık sık onla bak rahiplerin yaptıkları veya gizli yollar var yukarılarda bir yerde dinamitleri bulacak ve manastırın ilk girişinde bir yeri patlatarak aşağılara ineceksin ki gerçekten kolay gelsin korkunç bir yerdi şimdi bile ürperdim:)Burda mı kazanıyordun geridemi bilmiyorum iskeletleri eriten bir gücün var o çok işine yarayacak.Derinlerde bayağı bir kapı açtıktan sonra lizz ile dövüşeceksin gerçekten hatırlamak zor ve belki hatırlayan çıkar.Kolay gelsin.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 09/01/2005 :  22:39:30  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tam olarak nerede kaldığını anlatırsan yardımcı olmaya çalışayım, bu konuda bombula hassooo murcey laz benden daha iyidir eksiklerimide onlar tamamlar
lizbethi öldürmek için tibetan topunu kullanıyordun yanılmıyorsam, başı dönene kadar topla ateş ediyorsun sonra başı dönmeye başlayınca tırpanla kafasını kesiyorsun, başka türlü öldürmen imkansız, illa başını döndürene kadar ateş edeceksin ve tırpanla kafayı uçuracaksın, ondan sonrada ambrose görevi başlıyor, dediğim gibi takıldığın yeri tam anlatırsan daha kolay yardımcı olabilirim

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000