AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 abi sıkılmayacağım güzel bi oyun var mı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

honorfalcon
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 09/01/2005 :  13:13:54  Bilgileri Göster  honorfalcon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi sıkılmayacağım güzel bi oyun var mı mümkünse 32 mb ekran kartı
UYGUNU OLSUN gönderirseniz sevinirim

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 09/01/2005 :  13:57:53  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
öncelikle sıkılmayacagın oyunların istedigi ekran kartı 64 mb dır önce ekran kartını yükselt bence.böylece sıkılmayacagın battlefield vietnam fifa 2005 gibi oyunları oynayabilirsin .yok eger yükseltemem diyosan syberia2 (başta sıkıcı gelebilir.)ve fm 2005 gibi oyunları oynayabilirsinn
Sayfanın En Üstüne Git

termisus
Üye

İleti 21

İletim - 10/01/2005 :  20:23:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hehe..! bende de 32:)) bak bu işin püf noktası:
abicim gözlerini kapıcaksın ilkj başta.. alışana kadar zorluk çıkıyo:)) tek tük takılmalar kitlenmeler felan.. ama oynayamadığım oyun yok şu an!! alışınca herşey süper:)))))))))) 128 felan tuhaf gelir bana.. alışkınım ben :)) ee nede oolsa anadolu çocuğuyuz ne zorluklara göğüs gerdik
Sayfanın En Üstüne Git

CeLLaT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 926

İletim - 11/01/2005 :  09:27:22  Bilgileri Göster  CeLLaT için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Diablo2 yada ChampionshipManager4 olabilir.
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 16/01/2005 :  21:40:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben herzamanki gibi yine Rome:Total War diyeceğim ama o da 64mb istiyor.
Ben de taktım bu Rome'a... Hadi hayırlısı
Sayfanın En Üstüne Git

canoOo
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 21/01/2005 :  22:15:01  Bilgileri Göster  canoOo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
can yıldırım gibi bende rome total war diyorum ama strateji seviyorsan.Silahlı oyunlardan hoşlanıyorsan splınter cell pandora tomorrow diyorum ama bu oyundan sıkılabilirsin çünkü oyun biraz zor.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000