AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 abi sıkılmayacağım güzel bi oyun var mı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

reis80
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 07/02/2005 :  13:45:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
honorfalcon tarafından yazılan:

abi sıkılmayacağım güzel bi oyun var mı mümkünse 32 mb ekran kartı
UYGUNU OLSUN gönderirseniz sevinirim

t&l destekli(ge force v.s) ekran kartları piyasadaki pek çok oyunu çalıştırmakta sen systemindeki ram ve işlemcinin kaldırabileceği türden oyunlar al ama bilemeyeceğim diyorsan level dergisindeki demoları veya internetteki oyun sitelerindeki demoları indirerek oyna ve
oyun önizlemelerine bak diyeceğim
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 08/02/2005 :  01:06:29  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Söyledim sende çalışabilecek oyunları ama her oyun belli bir süre sonra sıkıyor.Efsane olan oyunlar bile
Sayfanın En Üstüne Git

kalem-tıraş
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/02/2005 :  19:46:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bi kere hangi oyun olursa olsun sıkılmamak mümkün değildir ne yaparsan yap sonunda sıkılırsın istersen milyarlık bir oyun al fark etmez oyunlar gelip geçicidir abicim bioynarsın iki oynarsın üç oynarsın sonra bi köşeye atarsın gider !!!
Sayfanın En Üstüne Git

reis80
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 17/02/2005 :  14:26:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:

öncelikle verdiğin parayı hakedecek oyunları söyleyeyim
sonra bu oyunları oynanabilir kılan özellikleri

ford racing 1/2
bu oyun çok zor ama geniş ekran monitörün varsa(17/18)oynanabilrlik artıyor oyunun zorluğu azalıyor. adamlar acayip bir oyun yapmışlar ve sadece 350 mb sığdırmışlar. araç sayısı pis ve oyun çeşitliliği çok iyi sana bir tavsiye oyunu alırsan internetten önce(www.google.com.tr)aç sonra aradığın oyunusorada trainer veya save game yaz örn: ford racing 2 trainer en son da bu save gameleri oyunun save klasörlerine aktar. save dosyaları bazı oyunlarda my dokuments bazısında gizli klasörler de bazısıdada oyunun kendi dizininde olur.
underground 2
bu oyun her tür lü çalışı t&l destekli ekran kartlarında yavaş çalışma sorunları için optionsu aç sırasıyla detail seviyelerini düşür yinede yavaşsa çözünürlüğü düşür oyun hızlanacaktır bu oyunun internette baya bir save dosyası var ben 30 kadar indirdim bunları indirip oyuna aktarınca başkalarının geçtiği yerleri ve modifiyeleri oyununa ekliyorsun 100%100save dosyaları var oyundaki butün arabalar ve modifiyeler açık
max payne1/2
bu oyun başlangıçta biraz tuhaf gelebilir(kamera açıları v.s )sonra alışlıyor.oyunun çok sürükleyici bir senaryosu var 1 i birsenede zor bitirdim ozamanlar oyun oynamaya yeni başlamıştım en iyi yapay zekeya sahip oyun diyebilirim.medyadan bu oyunun hackerler tarafından yapıldığnı öğrendim 1 in ses efektleri mükemmel saçmalığa hiç yer verilmemeiş
2nin internettepekçok modu var pek tavsiye etmem ama güzel olanlarıda var(punisher /cinema)
Sayfanın En Üstüne Git

reis80
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 17/02/2005 :  14:30:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:

öncelikle verdiğin parayı hakedecek oyunları söyleyeyim
sonra bu oyunları oynanabilir kılan özellikleri

ford racing 1/2
bu oyun çok zor ama geniş ekran monitörün varsa(17/18)oynanabilrlik artıyor oyunun zorluğu azalıyor. adamlar acayip bir oyun yapmışlar ve sadece 350 mb sığdırmışlar. araç sayısı pis ve oyun çeşitliliği çok iyi sana bir tavsiye oyunu alırsan internetten önce(www.google.com.tr)aç sonra aradığın oyunusorada trainer veya save game yaz örn: ford racing 2 trainer en son da bu save gameleri oyunun save klasörlerine aktar. save dosyaları bazı oyunlarda my dokuments bazısında gizli klasörler de bazısıdada oyunun kendi dizininde olur.
underground 2
bu oyun her tür lü çalışı t&l destekli ekran kartlarında yavaş çalışma sorunları için optionsu aç sırasıyla detail seviyelerini düşür yinede yavaşsa çözünürlüğü düşür oyun hızlanacaktır bu oyunun internette baya bir save dosyası var ben 30 kadar indirdim bunları indirip oyuna aktarınca başkalarının geçtiği yerleri ve modifiyeleri oyununa ekliyorsun 100%100save dosyaları var oyundaki butün arabalar ve modifiyeler açık
max payne1/2
bu oyun başlangıçta biraz tuhaf gelebilir(kamera açıları v.s )sonra alışlıyor.oyunun çok sürükleyici bir senaryosu var 1 i birsenede zor bitirdim ozamanlar oyun oynamaya yeni başlamıştım en iyi yapay zekeya sahip oyun diyebilirim.medyadan bu oyunun hackerler tarafından yapıldığnı öğrendim 1 in ses efektleri mükemmel saçmalığa hiç yer verilmemeiş
2nin internettepekçok modu var pek tavsiye etmem ama güzel olanlarıda var(punisher /cinema)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000