AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 En İyi Türk Rapçi Kim?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 18

majestik
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 11/01/2005 :  21:16:28  Bilgileri Göster  majestik için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sizce rap muzik suanda turkiyede yeni yeni dinleniyo ve tabiki sizce en iyi kim?
bence tabiki
BİDE SİRHOT VAR

hasat zamanı gel bitch rapime paha bic rapime paha bicme trip yapma git bitch.......

HellScream
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 12/01/2005 :  13:43:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tartışmasız Ceza,Sagopa K. ve Fuchs da fena değil

Time is Bad
Keep Your Back!..
Sayfanın En Üstüne Git

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 12/01/2005 :  19:29:54  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ceza bide barikat
Sayfanın En Üstüne Git

superman
Üye

İleti 59

İletim - 15/01/2005 :  22:31:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bu raple ilgilenmem ama ceza ile başladım dinlemeye.Tek bildğim o olduğundan CEZA.Ama neyim varki şarkısında CEZA'ya yardım eden adam da iyi bence.

korkaklar havada aslanlar karada ucar
Sayfanın En Üstüne Git

webci2
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 22/01/2005 :  20:16:08  Bilgileri Göster  webci2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  webci2 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ceza ve nefret ,statik tabi bu olaylardan anladığım kadarıyla pek te rap bilmem yeni dinlemeye başladım

*KARA_KULE*
Sayfanın En Üstüne Git

majestik
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 26/01/2005 :  17:17:07  Bilgileri Göster  majestik için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
genelde hep gundemde olanları biliyoruz cunku türkiyede rap muzik dinleyen az daha silahsız kuvvet,erci-e,fresh b.,eko fresh ve daha niceleri bunları tanıyalım

hasat zamanı gel bitch rapime paha bic rapime paha bicme trip yapma git bitch.......
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 18 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000