AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Thief III .......
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

karakedi_61
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 13/01/2005 :  23:42:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aran1zda thief III ün türkçesinin ne zaman ç1kaca1n1 söyleyebilcek ve limanda geçen bölümde ki(hemen giriste sagda olan bölüm) bütün esyalar1n yerini bilen biri varm1? varsa bana cevap yazs1n.(bu arada o oyunu benim gibi expertte oynayan enayilere ac1yorum.%90 esya istiyo.bense &86 yapabildim.bundan sonra very easy de oynayacag1m.)

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 17/01/2005 :  21:27:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Artı üç gizli item de yokmuydu.Easy de oynayabilirsin en zorda bütün itemleri bulunca belki bonus level veya birşey var diye kastım ama sonuç aynı sonuç:)Kolay gelsin,eldiveni alınca yukarı çatılara çıkmayı unutma bazı yerlerde cephane veya item bulabiliyorsun.
Limanda geçen bölüm?Görev neydi bir görev başladığı zaman zorunlu item sayısı çıkıyordu o görevi yapsanda zorluk derecesine göre afırman gerekli item yüzdesine ulaşman gerekli.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

karakedi_61
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 23/01/2005 :  18:42:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet cvp için tesekkür ederim.bölümden kurtulabilirsem eldiveni alip çatiya çikacagim.sadece bir item kaldi ve oda son kalan special item.yani biri bana special itemin yerini söylerse bölümü bitirebilirim.dedigim bölüm bölümün girisinde sag taraftaki yerde.gizli bir yer<gibi,asl1nda apaçik>battle horn falan var.ayrica bir anahtar alinan kütüphane var.ingilizce de yeterince bilmeme ragmen bu oyun bunaltti.bu kadar çok da ingilizce yazi olmaz ki!neyse ben orayi geçsem yeter.yazilari az çok çözüyorum.ama türkçesi çiktiginda türkçe yamasini bulan haber vermeyi unutmasin!TR<KAHS>
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000