Bugün karne günü. Çekinerek de olsa karneyi almaya gittim. Derslerim bu sene çok kötü. Geçen sene hazırlık sınıfında yatmaya alıştığımızdan bu sene biraz zor geldi Sağolsun bazı hocalar fazladan 1 not vermiş. İşte karnem:
Edebiyat: 2 (53'ten 2) Din Kültürü: 5 Tarih: 4 Coğrafya: 2 (Nasıl 2'ye düştü bende anlamadım) Matematik: 1 (BUNUN HİKAYESİ ÇOK UZUN NORMAL KARŞILAYIN ) Biyoloji: 2 (Bir 53'ten 2 daha) Fizik: 2 (42'den 1 gelirken sağolsun hoca 2 yapmış) Kimya: 3 İngilizce: 3 Sağlık: 4 (İlk sınav 40, ikinci 90 ve bir sözlü notuyla kurtardım) Beden Eğitimi: 5 Müzik: 5 Resim: 4
Sınıf geçmek 108 kredi ve şuan 104 kredim var. Zorunlu olarak Mat ı 2 yapmak gerekiyor. İlk sınavları biraz daha ciddiye alsaydım şuan bu durumda olmazdım. Karne birazda beklediğimden YÜKSEK geldi. Bu yüksek se gerisini siz düşünün artık. Önümüzdeki sınavlara bakıcaz
Siz ne dionuz be...:) Benim sekizinci sınıftaki karnemde 4 tane 4 vardı bikerem. Sizi gidi tembeller :). Hele sen yok musun Barış ulam sen ne haylazdın ama küçükken :)... İşte bende bu sene hazırlık okuyom. Yatıyos valla... :) Hadi size kolay gele...
Ben de Hazırlık Sınıfına gidiyorum. Dediğiniz gibi yata yata geçiyorum... Ben de notlarımı söyleyeyim; İngilizce:5 Almanca:5 Türkçe:5(76'dan 4. İki tane 100 sözlü notu ile ) Müzik:5 Resim:4 Beden Eğitimi:4(Topluca sınıf olarak ilk sözlü notu 45 olunca...) Bu arada ben Şişli Anadolu Lisesi'ne gidiyorum siz hangi okula gidiyorsunuz?