AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Age of Empires & Age of Mythology
 Age Of Empires III
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 15/01/2005 :  10:04:14  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam.Ben epeydir AOE 3'ün çıkmasını bekliyorum.Aranızda beta sını falan oynayan varmı? Bide sitenizden oyunlara özel bölüme Age Of Empires serisinin eklenmesini de istiyorum.Age Of Empires en iyi görüntü kalitesine sahip oyun olacak.Buralarda sürünmesin dimi. Her oyunun kendi çöplüğü olsun

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 15/01/2005 :  11:07:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sitenin girişindeki age 3 yazısını okumuş olsaydın bu soruna cevap alabilecektin.... bir oyuna bu kadar önem verip sonrada o oyun hakkında yazılanları okumamak bana ilginç geldi. Ben hastası olduğum bir oyun hakkındaki tüm yorumları bulup okumaya çalışırım, hatta ses getirmiş pekçok oyunun hakkındaki yazıları okurum.
Senin davranışından anladığım tek birşey var, sen güzel oyunları değilde isim yapmış oyunları alıyorsun (: Peki ama çok hevesle beklediğim bu oyun tam bir fiyaskoysa ne yapacaksın ??
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 15/01/2005 :  19:54:10  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten okudum onu bunu yazmadan önce.Okumadığımı da nerden çıkardın.Oyun hakkında yeterince bilgim var.Ama oynayabilmiş değilim.
Ayrıca sitede Age Of Empires bölümü olmalı bence.
Ayrıca isim yaptığından da deil.Şu ana kadar oynadığım en iyi strateji oyunu bu.Microsoft çok iddialı konuşuyor.Fiyasko olması bence çok düşük bir ihtimal.
Ayrıca sadece bir oyundan bahsettim sen de gelmiş isim yapmış oyunları alıyorsun diyosun.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 16/01/2005 :  19:54:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
(: ana sayfadaki age yazısını okuduğunu yukarıdaki mesaja bakarak anlamak için müneccim olmak lazım... ayrıca diyorsunki mesajı attıktan sonra okudum ?? Bilemiyorum ama foruma girebilmek için öncelikle an sayfanın açılması gerekiyor diye biliyorum. Tabiiki sen direkt foruma giriyorsan birşey diyemeyeceğim... O zamanda sen bu sitenini değilde sadece forumun bir üyesisin anlamı çıkartılırki bu bana göre hoş birşey değil.
Diğer yandan sadece tek oyun ismi verdim buradan isim yapmış oyunları oynadığımı nereden çıkartıyorsun diyorsun ama mesajımı yazdığım gün okuduğum tüm mesajlarında hep isim yapmış oyunlardan bahsediyordum... GTA, diablo3, age3... bunların hepsini hevesle bekleyen sen değilmisin ?? ve bu oyunların hepsi isim yapmış oyunlar değilmi ??
Lütfen attığınız mesajların içeriğine dikkat ederek atın ve sizin söylediklerinize göre cevap yazan kişilerede sanki öyle birşey yazmamış gibi karşılık vermeyin....

Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 16/01/2005 :  21:12:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yazıda, oyunun betasının daha yayınlanmadığı yazıyordu.

Age of Empires hakkında şu an çok da fazla mesajlaşma olmuyor. Bu yüzden özel bölüm açmaya gerek yok; en azından şimdilik. Ek olarak, bir strateji oyunu hakkında yazılmış mesaj, Genel Tartışmalarda değil, Strateji bölümünde açılır. Konuyu taşıyorum.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

senokan
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 19/09/2005 :  22:04:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
age of empires 3 ü indirebileceğim kimse var mı en azından demosunu
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa