AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Bayram mesajı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 18/01/2005 :  23:50:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun. Biraz erken oldu ama yarın yolculuğa çıkacağım. Bayramdan sonra görüşürüz...

Desperado_17
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 23/01/2005 :  22:05:02  Bilgileri Göster  Desperado_17'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
s.a. kardeş
Kurban bayramımızı kutldığın için teşekkür ederim.Ben de senin Kurban Bayramını kutlamak için bu mesajı yazdım.

KURBAN BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN.
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 24/01/2005 :  10:48:48  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de tüm os üyelerinin ve yöneticilerinin bayramlarını kutlar esenlikler dilerim(Biraz geç oldu ama neyse artık :)).
Sayfanın En Üstüne Git

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 24/01/2005 :  22:09:10  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
major tarafından yazılan:

Ben de tüm os üyelerinin ve yöneticilerinin bayramlarını kutlar esenlikler dilerim(Biraz geç oldu ama neyse artık :)).

herkezin bayramı kutlu olsun...

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 01/02/2005 :  02:16:41  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sagolun(Biraz gec oldu ama daha yeni üye oldum.Eski sifremi ve nickimi kaybettim)
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000