route canal bölümünde suyun içinde dönen büyük çarkın olduğu yeri bi türlü geçemedim. çarkın biraz ilerisindeki demir parmaklıklar kapalı.parmaklıkların arkasında bir merdiven var ama oraya ulaşamıyom!!!lütfen yardım edin ya
Birinci hatırladığım demir parmaklıklardan baktığın yerde boruların arkasında aşağıda zor görünüyor bir vana var onu çevir sular yükselecek tekrar uçan robotları öldürdüğün yere git ordan dipten yüzerek parmaklıkta gördüğün yere gideceksin orda suyun dibinde tahtaları kır yukarı çıkanlara bas ve merdivenli yere çık devam... İkinci hatırladığım dönen çarkın içinde giderken bir bir geçiş var suyun dibinde oraya girip ilerle bir şekilde çarkın ilerisindeki gördüğün yere ulaşacaksın... İkiside değilse:)canın sağolsun belkide şimdiye kadar geçtin.
yaw yine route canalda kaldık. havalandırma borusundan geçip bir sürü uçan robotlar ve patlayıcı bidonların olduğu geniş alana düştüm.merdivenle inilen yerde içinde kırmızı lamba yanan büyük çaplı bi geçiş tüneli var!!! ama bunun içine sıçrayıp giremiyorum!!!
o dönen çarkın içinden geçmen şart onun içinde geçmek içinde çarkın yanlarında oralarda tahta kürek gibi parçalar var onları yer çekimi silahınla yada normal şekilde elinle taşıyıp çarkın arasına getir hemen tahta parçası sıkışıyor çarkın arasına ve çark duru veriyor ozaman rahatlıkla geçersim, ii oyunlar