AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 Prince of Persia Worrior Within
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

hank
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 14/02/2005 :  11:28:28  Bilgileri Göster  hank'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
aynı sorun bendede war
orjinalini almak kasacak PS2 için ne yapmam önerilir
yani alacağım her cdde çıkacak mı bu sorun?
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 14/02/2005 :  13:57:35  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Alacağın her cd de bunu yaşamazsın ama bildiğin biyerden al.Sana önerim bilgisayarın kaldırıyosa pc de oyna.
Sayfanın En Üstüne Git

ramadane
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 01/09/2005 :  21:55:23  Bilgileri Göster  ramadane için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba beyler sütünla duvar arsına sıkıştım karşıya atlıyamıyorum yardım
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 02/09/2005 :  19:04:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hadi beyler "ramadane" yardım istiyor, bi el atında kurtaralım. Hadi üç deyince, bir iki üüü...

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

alexander37587
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 10/09/2005 :  19:58:19  Bilgileri Göster  alexander37587'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
MuhaHAhaHA yani gerçekten çok komiksin "skorpionfa" espri anlayısın üzerinde egzersiz yapman gerek anlaşılan çok fazla mizah kitapları okumyorsun.Biryandanda haklısın arkadas yardım demiş ama hangi oyunun ahngi bölümünde takılsıgını bilmemiz gerekir eger yardım istiyorsa sende haklısın ben bi soru yazıyorum cossacks 2 ile ilgili hiç kimse cevap vermiyor sizin yönetici olarak cevap vermeniz lazımki digerleride cevap yazabilsin, tartışma açılabilsin degil mi? Düşündüklerim yerger yanlışsa ki (ben zannetmiyorum)hepinizden özür diliyorum iyi günler.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000