AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 Jordan ın Velihatı...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

kolpa
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/02/2005 :  19:04:28  Bilgileri Göster  kolpa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ne oldu beyler sustunuz birden hiç ümitlenmeyin JORDAN ın veliiahtı EMEKA OKAFOR HA ha HA

Ya benle gelir , ya burda kalırsın Adamım HA HA HA
Sayfanın En Üstüne Git

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 06/02/2005 :  20:46:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Emeka Okafor C ağırlıklı oynayan bir oyuncu. Sadece pozisyonuna bakarak onun Jordan'ın veliahtı olamayacağı belli. Bana kalırsa veliahtı kesinlikle Lebron James'dir. Sophomore olmasına rağmen şimdiden rahatlıkla all-star oldu bile. Tam Jordan tipi bir oyuncu. Genç olması da ayrı bir artı.

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana
Sayfanın En Üstüne Git

kolpa
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/02/2005 :  16:00:41  Bilgileri Göster  kolpa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ewet biz de biliyoruz onun center oynadığını ama lebron bişey yapmıyo ki geçen hafta clevrand'la Phonex oynadı Lebron bi b.. yapamadı lebron anca yavaş , içeri girmeyen , üçlük atan , bol asist yapan guard'larla eşleşince iyi oynuyo.Phonex Cavaliers maçında Lebron'un karşısına Nash geldi Lebron sadece 16 sayı attı !!!

Sayfanın En Üstüne Git

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 07/02/2005 :  18:10:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Emeka isterse 100 sayı sayı atsın. Jordan tipinde bir oyuncu değil. Jordan-Emeka, elma-armut kavramı gibi bişey. Shaq her maç ortalama 30-35 sayı atsın Jordan'ın veliahtı Shaq diyelim o zaman.

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana
Sayfanın En Üstüne Git

kolpa
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/02/2005 :  20:54:42  Bilgileri Göster  kolpa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ewet zaten shaq her maç 25-30 sayı atıyo ama yavaş eğer hızlı bi adam olsa o zaman Jordan!ın veliahtı diyebiliriz Emeka Okafor Shaq tan daha hızlı BU ARADA GALİBA YÖNETİCİ OLDUN TEBRİKLER !!!

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000