emeka okaforla jordanı nasıl karşılaştıryorsunuz anlamıyorum birisi pivot birisi sg emeka belki shaqın veliahtı olabilir jordan ne alakası var okaforun jordan nın stiline uyan lebron ve kobe var bence lebron jordan ı geçecek hem de çok rahat onun bu rekorlarını alt üst edecek bunu zamanla göreceğiz
bu arada josh smith in atlantayı kurtardığını söylüyorsunuz atlanta şuanda ligin en 'düşük' kazanma yüzdesine sahip takımı josh smith böyle kurtarıyorsa kurtarmamasını tercih ederdim
emeka okaforla jordanı nasıl karşılaştıryorsunuz anlamıyorum birisi pivot birisi sg emeka belki shaqın veliahtı olabilir jordan ne alakası var okaforun
bu arada josh smith in atlantayı kurtardığını söylüyorsunuz atlanta şuanda ligin en 'düşük' kazanma yüzdesine sahip takımı josh smith böyle kurtarıyorsa kurtarmamasını tercih ederdim
Beni de...
---
Pmaker bir günde 43 mesaj, dile-kolay... Bu ne hırs?
Gerçekten de doğru söylüyorlar . Bi süratle gidiyor . İlk başlarda çok ileti yazarsan sonraları sıkılmaya başlıyorsun ve konu kalmıyor . Ciddi olarak söylüyorum fazla ileti atmayın yoksa bıkıyorsunuz
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>