Arkadaşım bende de resident evil 2 pc var. sana mail attım. maline bakarsan sevinirim. Dark fall'u uzun zamandır arıyorum. bu pyun adventure oyunu. bu nedenle ilerlemekte zorlanmışsındır. ecvabını bekliyorum
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
Biliyorum ps olduğunu. en son sana istersen bulurum demiştim ama sen o kadar önemli olmadığını söyledi. Karar ver çekirge istiyor musun istemiyor musun? :)
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
şampiyon galatasaray seni okudum ve sana ardığın oyun için yardımcı olmak isterim. bende fazladan resident evil 2 nin playsation versionu var istersen sana verebilirim,bende senin gibi istanbuldanım sanırım bana ulaşman zor olmaz.
SampiyonGalatasaray, bitirdim dark fall'u. Yaw sen nasil oynamadın bu oyunu. Gerçekten iyi bir oyundu. Biraz kısaydı ama... En iyisi ben sana oyunu geri göndereyim de oyna. İnan çok zevkli. Biraz da tırsıyor insan ruhlardan, hayaletlerden, çıkardıkları korkunç seslerden ama olsun... :)
Bana şimdi oyunun devamı olan Dark Fall: Lights Out lazım. Var mı elinde olan?