Entanglement bölümündeyim, yine aynı hatun yonlendiriyor sunu yap bunu yap diye.. dolabı cekıp, arkasındakı havalandırma boslugundan ilerleyip,cıktıgın yerde mavi seffaf duvar cıkıyor, hatta yan odanın camından da goruyorum ıcersını ve kablanun takılı oldugu prizi, vs.. Ne yapmam gerekiyor?
O odadaki prizi çekip mavi enerji duvarini kaldirman lazim.Nasil yapilacagini unuttum cünkü uzun bir süre oynamadim(Son bölümdeyim ama nasil gececegimi bilmiyorum)
hangi bölüm oldugunu anlamam için biraz daha tarif etmen lazim.daha geçen gün 3. kez bitirdim ama o bölümüm unuttum.prizin oldugu yere bomba atman laz1m < eger tahmin ettigim yerse> bir sey olmamzsa gravity gun ile prizi çek.canpol... arkadas.son bölümü geçmek için asansör kilikli seyin en üstündekileri kirman lazim.ama oyun bittikten sonra intehar etmek istemiyosan türkçesini yükleme.çünkü g-man gelip biseler diyo.çok kil herif.eger dediklerini anlarsan "peki ben neden gecemi gündüz edip bu oyunu oynadim?" diyebilirsin.bu arada hlf2 nin multiplayer i gelmis,dogrumu? __________________________________________________________________________ *Live for live* TR <KAHS>
screenkoysan daaha iyi olur ama bahsettiğin yerde bi tane uzaylıya beyin dalgası şeyediyolarsa gravitygunla ordaki prizi cekiyon duvardan geçion bende 14kez bitirdim hard'da şifresiz