AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 General sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

berkay_dogan
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 08/02/2005 :  14:19:13  Bilgileri Göster  berkay_dogan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben rome da bayağa ilerledim ama aldığım kalelere general yetiştiremiyorum kalede general olmayıncada ne asker nede yapı üretemiyorum.bazı kalelerde yeni 16 yaşına giren tecrübesiz generaller atayıncada kalede gelişim göstermiyor.ilk fırsatta isyan ediyorlar.sizin bu konudaki stratejediniz ne.siz ne yapıyorsunuz???

iki kişinin bildiği sır değildir

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 09/02/2005 :  20:24:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunda çok ilerlediğin için buna yapılacak birşey yok. Ama yeni bir oyuna başlarken ırk seçme bölümünün sağ tarafında şehirleri generalsiz yönet seçeneği var onu işaretlerseniz bütün şehirlerinizi generalsiz yönetebilirsiniz. Bu arada o şehir generalsiz bile olsa kendi ihtiyacı olan şeyleri otomatik olarak yapıyor(Asker ve inşalar gibi...) . İyi oyunlar.
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 11/02/2005 :  11:41:23  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yavaş ilerle. Hitler gibi yayılma stratejisi hiçbirşeyi çözmez. Aldığın yere koyacağın generalin çıkmasını bekle sonra o generalle orayı al...

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

__ata__
Üye

İleti 45

İletim - 19/02/2005 :  23:53:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşalr hangi ttuş ırk ların yanında hiç düğme yokki??

ROME TOTAL WAR
ataalp_atay@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 25/02/2005 :  17:46:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Irklar bölümünün sol tarafında kalıyor.
Sayfanın En Üstüne Git

Lustralic
Üye

İleti 27

İletim - 12/04/2005 :  15:10:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunu oynarken esc ye basıp game options a gir.Manage all settlement seçeneğini işaretle ve oyuna geri dön.Artık governorsuz yerler kontrolünde.
alıntı:

Hayat bir savaş ve ilk düşmanın sensin...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000