Ya arkadaşlar bildiğiniz basket menejerlik oyunu var mı?
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Ewet basketball menejerlik oyunu var ama online oyun daha bilgisayar oyunu olarak menejerlik çıkmadı.Ben de epeyidir peşindeyim ama ortalıkta basketbol menejerlik oyunu yok.Yine online oynamak istersen
Eğer işinize yaradıysa ne mutlu bana . Çünkü aylardır birilerini bu siteye sokmaya çalışıyom kimse girmiyo.En sonunda basketball menejerliğini seven birisini buldum.Eğer siteye üye olduysan Create Group yap ve PIVOT 3 gurubuna gir .En kolay duruplardan birisi.Ben 5. yim o gurupta ve haftanın birincilerine şapka hediye ediyorlar !
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>