AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Siz olsaydınız hangi ekran kartını alırdınız?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 30/06/2005 :  23:31:59  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben şu an hiç kimseye FX serisinden bir kartı önermiyorum çünkü directx9 destekleri malum zaten pixel shder 3.0 ile fx'ler büyük ihtimal mezra giricek mert90 sende biraz daha sık dişini hele şu 7800'ler bir dağlsın bir tane sapphire radeon 9800pro alıp bios mod ile(tabi olursa)xt yaparsın olmassa kendi haliylede çok güzel bir kart veya 6600'lerde alınabilir ama önce şu 7800'lerin ne olduğunu bir görelim hiç bekleyemem diyorsan MSI Radeon 9550 al aman dikkat bellek arabirimi-bellek değil 128 bit olsun o\c yapıp 9600xt olarak kullanırsın illa 5700 diyorsan 128mb al o kartın 256mb belleği işleyecek gücü yok hepsi kandırmaca hem 256mb olursa o\c potansiyelide düşük oluyor neden derseniz herhalde elde kalan kalitesiz ramleri kartlara doldurup satıyorlar
Örnek diyalog:(Leadtek tesislerinde 2 mühendis)
-Oğlum bu ramler bizim standartları tutturamıyorlar ne yapıcaz elimizde kalırlarsa zarara gireriz bi yol bulda kurtulalım şunlardan.
-Aha buldum sen o ramleri topla kartlara 256mb olucak şekilde doldursunlar hem elden çıkaralım hem de kar etmiş oluruz
-Tamam abi ha bu arada kartların bellek arbirimide 64bit olsunda oradanda kısalım kutunun yarısını kaplıycak şekildede 256mb yazıp olayı bitiririz di mi?
-Tamam oğlum bitti bu iş(not GeForce 2 mx400'ler bile 128bit bellek arabirimi ile üretilmişlerdi olayın gerisini siz hayal edin)
-Abi satışlar çok güzel yönetim kurulu bizi görmek istiyor herhalde kurnazlığımızı ödüllendirecekler
-Gidelim koçum ama ben baklava isterim
Tüketiciyi yanlış yönlendiren etiketlemeyi kınıyorum
Bu arada 6800 ve X800 sahipleri siz üstünüze alınmayın sizin Ramler harbi 256'lıktır yok yere kartlarınıza sövüpte kalplerini kırmayın

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 01/07/2005 :  00:30:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
7800 serisi yaklaşık %40-50 arası bir farkla 6800 ultrada hızlı.Ayrıca bilindiği üzere ati çizgi düzetmesi konusunda nvidia'nın önünde idi.Nvidia getirdiği multisampling özelliği sayesinde bu konuda da öne geçti. 7800 daha an enerji tuketiyor.Bunun gibi birçok iyi yönü mevcut.Ayrıntılı incelemeyi www.tomshardware.com.tr adresine girdiğiniz anda karşınızda göreceksiniz.

Şunu söylemeliyim ati'nin yeni kartlarını beklemekte fayda var.Hem bu kartlar çıkınca fiyatlar düşer hemd e çeşitlilik olur...
Sayfanın En Üstüne Git

frontsidehair
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 01/07/2005 :  19:04:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben olsam ATI RODEON 9800 SE ALIRDIM.FAKAT FİYATINI BİLMİYORUM >:(

<:)
ben soldat |sokarca|
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 01/07/2005 :  19:42:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla ben ekran kartımdan memnunum tavsiye de edebilirim. Hem fiyat hem performans... radeon 9550 GE-128 mb ( GE-Game Edition, kutunun üstünden yazdığına bakılırsa normal 9550 'den %35 daha hızlıymış.)

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 01/07/2005 :  20:26:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Scorpionfa o ekran kartını overlock ederek çok daha yüksek performansta çalıştırabiliyorsun.Sorunda çıkarmıyor...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000