AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Age of Empires & Age of Mythology
 yardım age of empires 2 con. için xp pack
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

webci2
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 04/03/2005 :  18:16:01  Bilgileri Göster  webci2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  webci2 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
xp deki sorunlarıını gidermesi için gerekli olan pack dosyasına nasıl ulaşabilirim bana yardım cı olursanız sevinirim :)

*KARA_KULE*

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 04/03/2005 :  23:49:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.microsoft.com/games/pc/age2expansion.aspx
adresinde bir update var ama işine yarar mı bilmem...
Bir de bende de conquerors var ve benimki de xp fakat hiçbir sorun çıkarmadı..!
Sayfanın En Üstüne Git

webci2
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 05/03/2005 :  15:23:06  Bilgileri Göster  webci2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  webci2 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
multiplayer da sorun çıktığı için pack arıyorum multi d hata veriyormuş bende pack arıyoumki rahtça multi yapayım arkadaşlarımla cafe sahibi bulun bende kurayım diyo :)diğer türlü çok sorun oluyor internet özellikle internetten oynayamıyorum şuan da bu nedenle

*KARA_KULE*
Sayfanın En Üstüne Git

Avenger
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 07/03/2005 :  16:34:35  Bilgileri Göster  Avenger için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konuyu yüz kere tartıştık sanırım =)
Multiplayer oyundaki sorununun XP ile bir ilgisi yok. Modemini paylaştırmazsan sorun çıkmayacaktır. Internet cafe gibi yerlerde bağlantı paylaştırılınca router portları kapar, bu yüzden oynamak için modeminin portlarını açman lazım.
Nasıl yapılacağı konusu bayağı bir tartışıldı. Biraz ararsan bulabilirsin.

Batu Kınıkoğlu
www.oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000