AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 saldırı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 06/03/2005 :  13:15:14  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben başka bi devlete saldıramıyorum devletin üzerine gelip atak yapıyorum ama gidemiyoo nedenn

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 09/03/2005 :  16:06:27  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nasıl gitmiyor kalenin üstüne gel sag tıkla olması lazım.

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 09/03/2005 :  17:00:30  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Herhalde ilk haritada açılan zoraki savaştan bahsediyorsun. Devletin üstüne atak yapmak için yukarı sol köşede beyaz giyinmiş bir bayan var. Onu uyarılarını "X" e basarak geç.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

alperbatur
Üye

Turkey
İleti 41

İletim - 25/03/2006 :  01:05:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kaleye girmen için bazı girme aletleri var onlara tıkla.sonra o ekranı kapat ve ekranın sağ alt köşesindeki zamanı geçirme düğmesine bas.zaman bgeçtikten sonra bazı aletler yapılmış olacak.kılıca basarak savaşı başlat.
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 25/03/2006 :  08:03:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
acaba kendi dost devletlere yani diğer romalı devletler saldırmaya çalışıyor olmayasın?

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/03/2006 :  09:14:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence wolverin'in dedii olmalı oyuna yeni başladıysan romalı devlet olarak başlıyorsun.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000