|
| Yazar |
Konu  |
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 15/04/2005 : 18:48:33
|
ABD Profesyonel Basketbol Ligi'ne (NBA) bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada Utah Jazz, sahasında Batı Konferansı Güneybatı Grubu'nda liderliği garantileyen San Antonio Spurs'u, Mehmet Okur'un iyi oyunuyla 93-91 yenmeyi başardı. Maça ilk 5'te başlayan ve 42 dakika forma giyen Mehmet Okur, 25 sayı, 16 ribaunt ve 4 asistle "double double" yaparak takımının en skorer oyuncusu oldu. |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
 |
|
|
Evil
Üye

Turkey
İleti 348 |
İletim - 21/04/2005 : 14:55:02
|
| okur son maçlarda baya iyi oynamaya başladı ama Utah ın playoff lara kalma ihtimali bitmiş |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 21/04/2005 : 19:25:12
|
Utah'ın playoff'a kalkma ihtimali aylar öncesinden bitmişti.
New Jersey Boston'u yenerek 8.sıradan playofflara girmeye hak kazandı.Cleveland'la NJN şu an 42-40 derecelerde ve sezonda bitti.R-Jeff Playofflarda dönüyor, hadi hayırlısı ...
Golden State'de Utah'ı yenerkem Memo 16 sayı 6 rib. lik performans sergiledi. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 22/04/2005 : 17:35:52
|
NBA'de normal sezonun 82 maçlık maratonu tamamlanırken;
NBA'in en iyi şutörü sayılan Reggie Miller, Indiana'daki son maçını Chicago'ya karşı 85-83'lük galibiyetle bitirdi ve jubile yaptı.
Kobe'li Lakers ise Playoff'lara kalamayarak seyircilerini üzdü. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 11/06/2005 : 15:03:12
|
Kerem Avrupa Karması'nda Ülkerspor'un başarılı oyun kurucusu Kerem Tunçeri, ünlü hakem Danko Radic'in jübile maçı için Avrupa Karması'na çağrıldı.
Kerem Tunçeri, Hırvat Basketbol Federasyonu'nun organize ettiği, Euroleague'in ünlü hakemlerinden Radic'in 26 Haziran'da Zagrep'te yapılacak jübile maçında, Hırvatistan'a karşı Avrupa Karması formasını giyecek.
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|