|
Yazar |
Konu  |
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 17/03/2005 : 19:17:56
|
Benim dediğim adamları al dedim çünkü baktım senin dediğin adamlara çok da iyi değiller.Benimkiler daha iyi olduğu için öyle dedim eğer bir yanlışlık yaptıysam PARDON ,,,,,,, |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
van nistelrooy
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 17/03/2005 : 21:39:33
|
mokoena bende ligde 48 gol attı bu adama mı kötü diyonn kürşat gürlerde genç ve yeteneklii |
 |
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 17/03/2005 : 21:54:29
|
Benim Cacau da eğer forwette tek olarak yada santrafor oynatırsan ki ben Shalke'de öyle oynatıryorum her sezon 55'in üstünde gol atıyor.Lequi de bir defans olmasına rağmen her maç en az 1 gol atıyor.Hepsi de kornerlerden ,,,,,,,, |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
van nistelrooy
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 17/03/2005 : 22:48:01
|
çok iyiysen gel kapışalım onlinede kim yeniyoo |
 |
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 17/03/2005 : 23:12:14
|
Ben de epeyidir beni yenebilecek birini arıyordum ama şu an kendi evimde değilim amcamlarda kalıyorum ve bu bilgisayarda hiç bir oyun yok yani hamlaştım denebilir.Ama bu sözünü unutma en yakın zamanda senle kapışıcam haberin olsun ,,,, |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|