AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Football Manager FM 2005 İçin Genç & İyi Oyuncular
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 17/03/2005 :  19:17:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim dediğim adamları al dedim çünkü baktım senin dediğin adamlara çok da iyi değiller.Benimkiler daha iyi olduğu için öyle dedim eğer bir yanlışlık yaptıysam PARDON ,,,,,,,

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 17/03/2005 :  21:39:33  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
mokoena bende ligde 48 gol attı bu adama mı kötü diyonn kürşat gürlerde genç ve yeteneklii
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 17/03/2005 :  21:54:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim Cacau da eğer forwette tek olarak yada santrafor oynatırsan ki ben Shalke'de öyle oynatıryorum her sezon 55'in üstünde gol atıyor.Lequi de bir defans olmasına rağmen her maç en az 1 gol atıyor.Hepsi de kornerlerden ,,,,,,,,

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 17/03/2005 :  22:48:01  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
çok iyiysen gel kapışalım onlinede kim yeniyoo
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 17/03/2005 :  23:12:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de epeyidir beni yenebilecek birini arıyordum ama şu an kendi evimde değilim amcamlarda kalıyorum ve bu bilgisayarda hiç bir oyun yok yani hamlaştım denebilir.Ama bu sözünü unutma en yakın zamanda senle kapışıcam haberin olsun ,,,,

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000