|
Yazar |
Konu  |
kaplan4505
Yeni Üye

Turkey
İleti 1 |
İletim - 14/09/2007 : 00:34:03
|
bir sürü genç ii yetenek var freddy guarin uzaktan vurdugu gol roncatto, tomas hübschman, marcelinho (genç forvet spr oynar), absalonsen 17 yaşında olması lasım zamanla bütün özellikleri artıo diger arkadaşların söyledikleri oyuncularda ii fenerden servet spr defans olur manisa dan güngör öztürk, gs ve milan ın paf takımı mükemmel olur ederson orta saha adriano (sol bek) şimdilik aklıma gelenler bunlar |
 |
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 22/09/2007 : 19:44:19
|
ufukhan bayraktar g. rossi kuranyi milan alt yapısı allesandre tui watford dan prisskin boakye lennon kompany rafael sobis fred nilmar ben afra cafercan serdar kurtuluş adu dos Santos (barça daki meksikalı) c.richardson walcott renato augusto renatinho wrütz nuri şahin zaccardo benzema
sanırım bu kadar yeter :D
|
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 23/09/2007 : 09:16:16
|
2 yıllık konuyu hortlatmaya ne gerek var? |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
metallica_soad
Yeni Üye

Turkey
İleti 1 |
İletim - 23/09/2007 : 20:52:12
|
acosta da çok iyi colombia lı am rlc oynuyo süper adam |
umutsoad |
 |
|
Fm_savas
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 21/01/2008 : 21:17:07
|
BeyLer bu konuda herksle kapısrım :) 1 - GRİSALES 2 - Guarin 3 - Michael Rensing
|
Ricardo.quaresma |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|